تو صفحه اینستام یه پست گذاشتم اونی که تو دلته بهم بگو,دوست دوران راهنماییم که خیلی هم ادعای رفاقتو صمیمیتش میشد اومد گفت چرا حامله شدی همون اول بهم نگفتی؟ گفتم والا تو خیلی رو داری مگه تو عقد کردی به من گفتی؟؟؟ حالا ما نمیخواستیم بیایم حتی یه خبرم ندادی تو که ادعات میشه بعدم خودت همچین رفتاری داری انتظار داری من بیام بهت خبر بدم؟؟ و موضوع بارداری فرق میکنه آدم باید ببینه قلب بچه تشکیل میشه یا نه بعد بگه منم همون روز سونو کردم عکسشو گذاشتم اینقد پر روئه میگه خب حالا منو نخور من بهت خبر دادم رفتم از کامنتاش اسکرین گرفتم فرستادم واسش دیگه هیچی نگفت.با این افراد چه میشه کرد؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونی آخه خیلی رو داره خودش زنگ نمیزنه اصلا و ابدا بعد هر وقت کارش گیره زنگ میزنه چطوری بی معرفت؟ یا مثلا من دوست صمیممیش بودم عقدشو نگفت به من بعد انتظار داره من حاملگیمو برم بهش بگم من به خانواده شوهرمم واسه غربالگریم گفتم چون بارداری هیچیش معلوم نیس,