2777
2789
عنوان

زن‌ها مقصرن

2456 بازدید | 181 پست

چرا وقتی یه مرد متاهل با یه زنِ دیگه ارتباط برقرار میکنه، جامعه به مَرده انگ نمیچسبه و اون کسی که سرزنش میشه همون زنه هست. حتی همسرِ مَرده، از اون زنه خشمگین میشه تا شوهرش. نمیدونم شاید من اشتباه میکنم، ولی به نظرم ۹۰ درصد اشتباه و گناه رو مَرده انجام‌ داده. زنه دوم حتی ممکنه فریب خورده باشه و مرد متاهل اون زن رو قانع کرده باشه و اصرار کنه، یا شاید نه، ممکنه واقعا زن بدی باشه! ولی مقصر اصلی مرد هست

خب میشه گفت ، هم زن و هم مرد مقصر هستن

ولی اینجا ایرانه و این خیلی طبیعیه که یک زن محدود و سرخورده بشه و درک نشه😑❤️‍🩹

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

حتی تو دعوای مادرشوهر عروس هم اکثر مواقع من مرد رو مقصر میدونم .

مرد وقتی حد و حدود مشخص کنه ، وقتی به خانوادش بفهمونه که زنش خط قرمزشه اونا هم به خودشون اجازه ی ازار نمیدن 

میدونی چرا چون اون مرد در عین مقصر بودن از احساس من به عنوان یک زن خبر نداره ولی اون مثلا زن میدونه یه زن چه حسی پیدا میکنه وقتی کسی با زندگیش این کار رو میکنه پس مقصر بیشتر اونه شاید مثلا 70 اون زن مقصره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میدونی چرا چون اون مرد در عین مقصر بودن از احساس من به عنوان یک زن خبر نداره ولی اون مثلا زن میدونه ...

ربطی نداره

اون زن کار درستی نکرده هیچی. ولی درقبال شما که مسئول نیست. به شما تعهد نداده و قول نداده بهتون خیانت نکنه ولی شوهره کرده

.She's somebody , not some body.  

میدونی چرا چون اون مرد در عین مقصر بودن از احساس من به عنوان یک زن خبر نداره ولی اون مثلا زن میدونه ...

برعکسش چطور؟

مرد مجرد با زن متاهل دوست شده اون نرد از احساس شوهر اون زن مطلعه یعنی مقصر تره؟

نلایک
کلا جامعه ما سمته مرده الان یکی پیدا میشه میگه زن باید به همجنسش رحم کته بنظر من کسی متاهله مقصر اصل ...

بعضی از مرد و زناهم هستن با اینکه میدونن طرف متاهله ولی بیشتر تمایل دارن وارد زندگی اون شخص بشن انگار لذت میبرن بنظرت آدمای وحشتناک چندشی نیستن؟درکل مقصرن همشون

.....

جفت به یک اندازه مقصرن

و اصلا برام مهم نیست که کی طرف کیه

چون هم اون زن هم اون مرد جفت اشغالن پس به جهنم که بقیه چه فکری میکنن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ربطی ندارهاون زن کار درستی نکرده هیچی. ولی درقبال شما که مسئول نیست. به شما تعهد نداده و قول نداده ب ...

حرفم رو زدم و مطمئنم شما متوجه منظورم شدید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ