2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم شبیه سوسن پرور اونم داره ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 92 پست

خب شاید شخصیت خیلی خوبی داره پسرای این دوره زمونه واسه ازدواج دنبال ریشه ان‌ نه چهره

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت میگی دوست پسرش! یعنی تو مدتی که باهم بودن نسبت بهش شناخت پیدا کرده و قطعا وقتی کات کردن رفته این شاخه و اون شاخه دیده همون اولی سیرت و اخلاقش و احتمالا مهربونیش بهتره و باهم تفاهم بیشتری داشتن که برگشته

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

میگن اونایی که زشتن حضرت زهرا برا خوشبختیشون نماز خونده

زشت هم نشدیم حضرت زهرا برامون نماز بخونه

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نه به قیافه س نه به شانس هس ( چون هیچ چیزی در این دنیا تصادفی و اتفاقی و الا بختکی و شانسی نیست ) 

به طالع و قسمته 

من در تاپیک : دوستان این نذر رد خور نداره : از پست دوم به بعد تا آخر ====== چله های گشایش بخت گذاشتم ( روز های نحس و ... ) 

چله ( چهله ؛ ۴۰ روز ) خیلین که مهماش ایناس : یس ( مخصوصاً ختم یس به روش شیخ نخودکی ) ؛ حشر ؛ مریم ؛ حدیث کساء ؛ دعای معراج و دعای یستشیر + نذر حنای جناب قاسم بن حسن مجتبی علیهم السلام . و غیره 

حالا تازه ازدواج کردن

چن سال دیگه مشخص مبشه خوشبخت شده یا نه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

فقط منم که فکر میکنم

ایشون قیافه معمولی داره و خیلی هم خوش اخلاقه؟🥲

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

سوسن پرور ذاتش خوبه اخلاقش خوبه تو وجودش یک پاکی وجذابیتی داره که دخترای زیباندارن حتمادوست پسر رفیقتم فهمیده تودوستت یکچیزایی هست که دخترای دیگه ندارن

دیروز یکی تویک تاپیک میگفت یک فامیل ما قیافش شبیه سگه توفیلم‌تام وجری هست شوهرکرده واقعا تاسف بایدخورد بحال اون_شماکه میگی خوشحالی امیدوارم اینطورباشه