2777
2789
عنوان

بچه هاتونو چند وقتگی از پوشک گرفتین و چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 26 پست
من هرچی میبرم میگم جیش کن ول نمیده اصلا چند ماهه میبرم میگم جیش کن نمیکنه

روزی یکی دو بار ببرش دستشویی بهش بگو جیش کن

چیزی که این بین خیلی مهمه اینه که اصلااا به بچه سخت نگیر

بهش استرس وارد نکن

با حالت ناراحتی بهش نگو

فقط شعر و قصه و دست زدن و خنده باشه

بالاخره یاد میگیره

عزیزم بچه ی شما فعلا امادگیشو ندارع خب.پسر من ی سالو هفت ماهش بود اصلن نمیزاشت پوشکش کنم همش چسبشو م ...

دوسال و نیمشه🥲

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یکی دو بار ببرش دستشویی بهش بگو جیش کنچیزی که این بین خیلی مهمه اینه که اصلااا به بچه سخت نگیرب ...

میگم بریم دسشویی شلوارشو در میاره در دسشویی باز میکنه دمپاییا منو جفت میکنه پام کنم از خودشو پاش میکنه میره شیرو باز میکنه میشینه 😐فقط همون جیشو ول نمیده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
میگم جیش کن میگه جیششششش😐

کیبوردم اشتباه ی تایپ شده نگاهم نکردم حالا تو با جیش بخونه مسخره کردن نداره بعدشم خیلی دقیق دقت کن ببین بچت چند ساعت یه بار جیش میکنه ببرش یاد بگیره 😏😏

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

دوسال و نیمشه🥲

عب ندارع وقتایی ک خودت میری دستشویی ببرش یا بعد خوردن اب هندونه اینجور چیزا سریع ببر بشینه دستشویی جیش کنه خودش کم کم متوجه میشه ک برای دستشوییش میتونه پوشک استفاده نکنه عزیزم بچه ها همشون موقع گرفتن از پوشک کثیف کاری میشه فرشا به فنا میره روزی چندین دست شلوار شورت کثیف میکنه این قاعدشه زیاد سخت نگیر 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

میخوام ولی میترسم رو فرش جیش کنه

ببین من یه دختر شش ساله دارم

سر پوشک گرفتنش اصلا فرش رو کثیف نکرد

ولی پسرم زندگی تمیز برام نذاشته

بچه ها متفاوتن

فرش هم کثیف شد اشکال نداره

کاری نمیشه کرد

کیبوردم اشتباه ی تایپ شده نگاهم نکردم حالا تو با جیش بخونه مسخره کردن نداره بعدشم خیلی دقیق دقت کن ب ...

چی میگی😐😂میگم به بچم میگم جیش کن ففط میگه جیششش دیگه نمیکنه

عب ندارع وقتایی ک خودت میری دستشویی ببرش یا بعد خوردن اب هندونه اینجور چیزا سریع ببر بشینه دستشویی ج ...

الان دوباره بردمش هرچی گفتم جیش کن فقط شعر خوند و رقصید دست از پا دراز تر برگشتیم

ببین من یه دختر شش ساله دارمسر پوشک گرفتنش اصلا فرش رو کثیف نکردولی پسرم زندگی تمیز برام نذاشتهبچه ه ...

🥲سختهههه

الان دوباره بردمش هرچی گفتم جیش کن فقط شعر خوند و رقصید دست از پا دراز تر برگشتیم

عب ندارع اصلن پوشکش نکن نیم ساعت ک بازی کرد دوباره بگو مامان بدو بریم جیش ببرش هر نیم ساعت تکرار کن تا خودش را بیوفته

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤