بچه من دوسال و شش ماهشه هرکی میبینه پوشکه خیلی تعجب میکنن میگن دیر شده و تنبلی.ی هفته ی ماه سخته سر پنج دقیقه( ببریش گرفته میشه.من بچمو یکسالگی گرفتم از پوشک الان خودش بهم میگه جیش دارم ) کلی از این حرفا. دختر من اصلا همکاری نمیکنه ولی تازه بسته پوشکو ببینه انقد ذوق میکنه میره بغلش میکنه
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به حرف مردم گوش نده ببین بچت امادگی داره یا نه بعد از پوشک بگیرش منم پسرم دو سالشه تو خونه خودمون یکساعت یه بار میبرمش دیششو میکنه ولی پی پی بلد نیست بگه دیشم نمیگه خودم میبرمش کم کم یاد بگیره ولی بیرون رفتنی و شب ها موقعه خواب پوشکش میکنم
خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
پسر من دو سالشهاز یک ماه پیش گاهی وقت میبردمش دستشویی میگفتم جیش کن همکاری نمیکردولی کم گم یاد گرفت ...
من هرچی میبرم میگم جیش کن ول نمیده اصلا چند ماهه میبرم میگم جیش کن نمیکنه
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
به حرف مردم گوش نده ببین بچت امادگی داره یا نه بعد از پوشک بگیرش منم پسرم دو سالشه تو خونه خودمون یک ...
میگم جیش کن میگه جیششششش😐
چند وقت باهاش تمرین کنی راه میفتهبالاخره یک مهارت مهمه و این بین قطعا اذیت شدن هم هست
میخوام ولی میترسم رو فرش جیش کنه