2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موصوعش چیه؟

راجب یه خانومس ک خارجه بعد شوهرش میمیره مجبور میشه برگرده

بعد با برادر شوهرش ازدواج میکنه و ایناالبته از دور چرت بنظر میاد ولی نزدیک جالبه اسپویل نمیکنم دلیلشو بفهمی بعدا اگه خواستی

من هم جزو معدود سریال هایی هست که تماشا می کنم

به نظرم با اینکه سوژه و موضوع متفاوت نیست اما فضا و بازی ها و نوع روابط خیلی خوب هست

شاهد ایجاد یک عشق بالغانه و منطقی هستیم بدون هیچگونه اغراق

فکر کنید بعد از 22 قسمت بین زوج اصلی هیچ لمس فیزیکی عاشقانه ای اتفاق نیفتاده اما بیننده با همدلی همراهی می کنه ( فرهنگ ترکیه رو در این خصوص در نظر بگیریم این موضوع پر رنگ تر هم میشه)

بلوغ شخصیت های اصلی و رفتارشون در شرایط و بزنگاه های سخت هم قابل قبول هست

فکر کنید ما با آلیا به عنوان یه زن زیبا طرف هستیم که بر خلاف بقیه سریال های ترکیه برای زنی با این زیبایی و ظرافت لباس های آن چنانی نداره ،دلبری نمی کنه ولی با شخصیت محکم و خودساخته ای که داره بسیار باور پذیر هست. بخصوص تعهد و فداکاری که در قبال فرزندش داره. حتی با زنی مثل صداقت هم در مواقع مشکل می تونه بدون کینه و عقده رفتار کنه

در خود ترکیه هم تا جایی که می دونم توجه زیادی رو جلب کرده. هم سریال و هم جایی که ماجرا داره اونجا اتفاق میفته. میدیات یه منطقه مرزی هست بین ترکیه، عراق و سوریه که با این سریال مورد توجه قرار گرفته