2777
2789
عنوان

شاید این آخرین تاپیکم باشه

323 بازدید | 30 پست

من پارسال باید فارغ التحصیل میشدم به خاطر دوتا درس داخلی که نمره نداشتم نتونستم دیپلم بگیرم.

برای اینکه بتونم سوابقمو تایید کنم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم.

الان هرچقدر میرم تو سایت ترمیم معدل، فقط دروس دوازدهم برام بالا میاره...

و دیگه کم کم داره باورم میشه برای اینه که دیپلمم ناقصه🙃

نمیدونم چیکار کنم.

من امسال قرار بود برم دانشگاه.قرار بود زندگیم بهتر شه.قرار بود چیزای جدید تجربه کنم و تنها چیزی که میبینم این چهاردیواری نباشه...

عصبانیم از دست خودم...

حیف و صدحیف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت برای دیپلم ناقصا باز میشهاگر نشد برو اموزش پرورش منطقتون اوکیش میکنناینهمه ناامیدی و حال بد ندا ...

عزیزم از کجا میدونین؟ دیگه دارم خفه میشم...

من از بختم پارسال یکی از امتحانارو خواب موندم.هیچ جوره راه ندارم که ترمیم ثبت نام نکنم...

یعنی گزینهٔ یازدهم نداره؟آخه یک یازدهم داره و یک یازدهم و دوازدهم چیش بالا نمیاد؟

فقط دروس یازدهم بالا میاره.دروس دوازدهم نمیاره کع بخوام برای ترمیم انتخاب کنم...

عزیزم از کجا میدونین؟ دیگه دارم خفه میشم...من از بختم پارسال یکی از امتحانارو خواب موندم.هیچ جوره را ...

چون پارسالم‌اولش برای دیپلم ناقصا سایت باز نبود

بعد چندروز وا شد

بعدم شما تنها که نیستی کلی دیپلم ناقصی داریم که میخان دانشگاه برن

اگه تا فردا پس فردا باز نشد برو اموزش پرورش منطقتون پیگیری میکنن اوکی میشه

یکساله امسال حتما میشه میری دانشگاه نازاحتی نداره

نمیخواستم از زندگی عقب بمونم...دوست صمیمی ده سالم رفته دانشگاه و میبینم چقدر حالش خوب شده.دیگه کل مکالماتمون شده اینکه اون از اتفاقات و خاطرات دانشگاه تعریف کنع و من هیچ حرفی ندارم...

خواهرم داغون میشه.‌‌‌.

فقط دروس یازدهم بالا میاره.دروس دوازدهم نمیاره کع بخوام برای ترمیم انتخاب کنم...

خب چون دیپلم ناقص بودی اینجوریه

باید اول دیپلم کامل بشه از سمت بزرگسالان بعد ترمیم انجام بشه حداقل تا جایی که من میدونم و از این طرف و اون طرف شنیدم

تک ماده نزدی، نه؟

وگرنه برای من همون روز دوم سایت اورد بالا

برو آموزش و پرورش پیگیری کن تا مهلت ترمیم تموم نشده

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

چون پارسالم‌اولش برای دیپلم ناقصا سایت باز نبودبعد چندروز وا شدبعدم شما تنها که نیستی کلی دیپلم ناقص ...

عزیزم پارسال مگه از شرایط ترمیم معدل داشتن دیپلم نبود ؟ 

من گیج شدم اصلا نمیدونم چیکار کنم.الانم ۵ روز گذشته دیگه ولی خبری نیست