2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر آخه دوبی چاکلت خوشمزست

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست
ایول خیلی خوبه این قیمت..اصلش یک‌و خورده ایه.ار کجا سفارش میدی ؟

مزه اش از اصلش بهتره یعنی من خیلی بیشتر دوست دارم برند ترکیه ای هست من از مغازه میخرم ولی همه جا دیجی کالا هم داره

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مزه اش از اصلش بهتره یعنی من خیلی بیشتر دوست دارم برند ترکیه ای هست من از مغازه میخرم ولی همه جا دیج ...

مرسی که گفتی گلم ممنون..دم مغازتون گرم که همچین چیزی داره والا 😂😂😂

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

به نظر من چیز خیلی خاصی نیست که آدم اون همه پول براش بده.

فکر می‌کنم چون ذائقه ایرانیا به طعم پسته عادت داره. ولی خیلی از خارجیا اینجوری نیستن به خاطر همین دبی چاکلت براشون خیلی خاصه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من اون سری از استانبول گرفتم واقعا طعمش محشر بود  4 تا خریدم اما همونجا تو فرودگاه خوردیمشون الان پشیمونم چرا بیشتر نخریدم

دونه 400 لیر بود به پول خودمون میشد1میلیون 100

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

مزه اش از اصلش بهتره یعنی من خیلی بیشتر دوست دارم برند ترکیه ای هست من از مغازه میخرم ولی همه جا دیج ...

تا خالا نخورده ام 😭😭😭😭

پول دستم بیاد میخرم به امید حق بر علیه باطل، ببینم چجوره

تا خالا نخورده ام 😭😭😭😭پول دستم بیاد میخرم به امید حق بر علیه باطل، ببینم چجوره

ایشالا ایشالا عزیزم

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اسی میتونی خودتم درست کنی

بیرونی خوشمزه تره بعد تو خونه خیلی کثیف کاری داره اخرشم گرونتر درمیاد😂

من اون سری از استانبول گرفتم واقعا طعمش محشر بود 4 تا خریدم اما همونجا تو فرودگاه خوردیمشون الان پش ...

من از استانبول برند نوتلا خریدم اونم شکلاتاش عاااالیه

به چه خوشمزه چه خوبی ای شکلات چوبی 😅😁

😂😂😂

من از استانبول برند نوتلا خریدم اونم شکلاتاش عاااالیه

من برندش یادم نیست اما کل استانبول فقط از اون برند داشتن 

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست