2777
2789
عنوان

تکنسین داروخونه یه حرکتایی میزنه حس میکنم به شوهرم چشم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 85 پست
فقط حساسش نکن همین

شوهرمو ؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از دخترا و زنای بی حیا که مرد زن دار حالیشون نیست چقدر بعضی ادما میتونن گستاخ و دریده باشن

واقعا خیلی 

یعنی نهایت تلاشتو بزاری برای جذب یه مرد متاهل

اللخصوص شوهر من که هم خیلی خشک و جدیه 

هم تا الان بیس بار بهش توپیده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اون بی حیاست.کاریش نمیشه کرد.واکنش نشون بدی بی حیایی شو بیشتر میکنه

میگم برم از گیساش بگیرم با تیپا بندازمش بیرون

ولی میترسم خیلی زشت بشه

عزیزم فکر اینکه شوهرم با این گاگول بمن خیانت نمیکنه از سرت بنداز بیرون ،گاهی این مدلی ها کاری میکنم طرف خودشم باورش نمیشه باهاش رفته .جدی تر بگیر قضیه رو

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

وای منم همین مشکل رو دارم دیگه میرم داروخونه دختره رو سگ‌محل میکنم تو کفه مونده من چرا باهاش اینجوری ...

من نمیرم دیگه

یعنی برم میشم هلیا قمه کشه😂😂

من شاید خودم یه روز خیانت کنم ولی از شوهرم بیشتر از خودم مطمئنمدلم نمیخواد همش پاشو فراتر بزاره و هم ...

من با اون دوستمون مخالفم 

خدا نکرده یه بار با شوهرت یه دعوا کنی اون زنم دام‌پهن کرده یه بار دو بار سه بار از راه درد و دل و حقه بره جلو میتونه راحت اعتماد و توجه شوهرت به خودش جلب کنه 

برو داروخونه خیلی مستقیم بهش بگو متوجه هستی داره کرم‌میریزه

والا نمیدونم چی بگم 

بگم برو به زنه تذکر بده پرو تر میشه 

بگم به شوهرت بگو تحویلش نگیره حساس تر میشه 

نمیدونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هر وقت هر حرفی زد یا حرکتی کرد بگو منظورتون چی بود؟  بعضیا کلا از بی محلی کرون هم خوششون‌میاد .یه توع بیماری هست فکر کنم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

مگه شوهرت با اون دختره تو یه جا محل کارشونه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛