2777
2789
عنوان

🌻 چله سوره حشر 🌻

3036 بازدید | 165 پست

سلام عزیزان 💚 

از نهم اردیبهشت گرفتن چله خیلی مجرب هست (چله کلیمیه ) ✨

بدین جهت چله سوره حشر را گذاشتیم 🌱

روزانه هر کدام از ما روزی یک‌ مرتبه سوره حشر را می خوانیم و برای تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان (عج) و هم چنین به ترتیب لیست برای اعضای ختم دعا می کنیم 🩷

این ختم هدیه به آقا امام‌ زمان (عج) و شهید عبدالمهدی مغفوری می باشد 🌷

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

دعام کنید فاطمم

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان خوبم ، پست اول را مطالعه بفرمایید و‌در صورت تمایل پست ارسال بفرمایید 💖

@صهبای  

@mamanyasnajoooooon  

@ایلیوس  

@13976465نازنین  

@dordone98  

@مامانبزرگپانیذ  

@sayeh6859  

@اعتصامی  

@fatemehzahra81  

@mmoshtagh  

سلام دوستان خوبم ، پست اول را مطالعه بفرمایید و‌در صورت تمایل ، پست ارسال بفرمایید 💖

سلام شرکت می کنید ؟

نه سعادت ندارم شما برام دعا کنید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

منم هستم 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

فکر میکنم اگه هرروز رو اختصاص بدیم به حاجت روایی یک نفر بهتر باشه

سلام همین طور هست که شما فرمودین‌ تاپیک‌های قبلم‌ رو‌ مطالعه بفرمایید متوجه ختم هامون میشد جانم ♥️