2777
2789

حدود ده روز هست،مغازه پوشاک باز کردم

پاره وقت میام

+مغازه پدرم سالها خالی بود،تصمیم گرفتم خودم چراغش رو روشن کنم

هرررکی میاد،میگه برو درس بخون،برو دنبال استخدام،برو کار کن!

اعصابمو خورد میکنن

اه

چندشای خاکبرسر

دارم فکر میکنم مدرک ارشدم رو قاب بگیرم بزنم دمِ در تا بلکه دهنشون رو ببندن

پایینش هم بنویسم پاره وقت اینجا هستم

بجای غیبت کردن و کصچرخ زدن تو اینستا میام اینجا

ولشون کن حسودی میکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ،مادر یکی از همکلاسی های پسرم شغل شوهرم رو پرسید گفتم مغازه پوشاک داره برگشت گفت بچه من مثل پدرش به درس علاقه داره پدرش مهندس 

والا شوهر منم مهندس مکانیکه اما درآمدی که از شغل آزاد داره بیشتر از درآمدی بود که ربط به رشته اش داشت

راننده تاکسی الان ارشد داره خنگ شدن چرا مردم پسر حاریم هرچی بهش گفتن برو کارمندی ما کمکت میکنیم خونه ...

همون برن یه جا وایسن کلی هم حرف بشنوند از کارفرما ۲۰-۳۰ تومن حقوق بگیرند که چی بشه

راننده تاکسی الان ارشد داره خنگ شدن چرا مردم پسر حاریم هرچی بهش گفتن برو کارمندی ما کمکت میکنیم خونه ...

بازار آزاد یک چیزِ دیگس واقعا

نه به کسی جواب میدی

نه سختی فیزیکی داره

پولش هم خوبه

همون برن یه جا وایسن کلی هم حرف بشنوند از کارفرما ۲۰-۳۰ تومن حقوق بگیرند که چی بشه

شوهر خواهر من با ۱۳سال سابقه مهندس کامپیوتره چندین مراکز بهداشتو بیمارستان سیستمشون زیر دستشه بایدم انکال باشه ۱۷تومن میگیره بدبخت جمعه شب نصفه شب زنگ زدن باید بره 

من هم میخام واسه شغل دوم مغازه بزنم ولی نمیدونم وسایل آرایشی بهداشتی بزنم یا پوشاک

وسایل آرایشی بهداشتی چون تاریخ انقضا داشت من ترسیدم

جنس فیک هم خیلیییی زیاده

پوشاک بهتره بنظرم

خودم تیشرت و شلوار راحتی و شورت و زیرپوش و جوراب آوردم

فروش خیلییی کمه اما بعنوان کارِ پاره وقت خوبه

کارفرماها فکر میکنن برده میخوان استخدام کنن

آره دیگه شوهر من ده سال کاری که به رشته اش مربوط بود تو یه شرکت انجام داد با حقوق معمولی و استرس 

اما الان واسه خودش کار می‌کنه رااااحت با اعصاب آروم و حقوق سه چهار برابر بیشتر از قبل