2777
2789
عنوان

کسی تجربه کوچک شدن تخمدان رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 89 پست
من خوردم بعد ۶ ماه رفتم ازمایش پرولاکتین بالا بود سونو دادم کیستمم دفع نشد تو اون ۶ ماه فقط شدم باعً ...

گفتم زمان پریودی نباید خورد بعدم پرولاکتین رو بالا نمیبره شما پاکسازی رحم انجام بدی بد نیست 

عزیزم حتی کیست سینه رو هم از بین میبره اصلا کیست سینه خطری نداره بعدم در مورد کیست اندومتریوز شما پا ...

شما بخور ولی تجویز به یه نفر دیگه نده منی که هم دکتر طب سنتی هم فوق تخصص زنان بهم گفته و هم این بلا سرم اومده پس بدون دلیل حرف نمیزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به احتمال زیاد نرفتی چکاپ بدی ۶ ماه پرولاکتینو بالا ببره وار به حال ۲ سال

برای چی برم؟مثل شما نیستم زرتی بپرم تو مطب بعدم من علایم پرولاکتین بالا ندارم شما پول داری بریزی تو حلق دکتر من ندارم محض اطلاعت من زونا گرفتم الان 9 روزه خودم خودمو درمان کردم 

شرمنده دیگه غیر زپرتی پیدا نکردم

آره درست و حسابی نبوده وگرنه با دمنوش همون کیست درمان شده بود با عرق فراسیون کیست درمان شده بود ما میگیم اگر رحم صفراوی شده باشه باید دمنوش رازیانه رو قطع کرد که این رحم صفراوی خودش علایمی داره