بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کی میگه خوبه؟کیست سینه و تخمدان میاره پرولاکتینم بالا میبره از من خوردم و عوارض دیدم بپرس
خیلی هم خوبه برای تنظیم عادت ماهیانه خوبه برای جوش هورمونی خوبه پرولاکتینم نمیاره بالا خود من هم خوردم 2 ساله میخورم عوارضم نداشته محض اطلاعت فقط چیزی که هست نباید موقع پریودی بخوری
یعنی چی هیچ کاری نکرد؟مگه میخواستی چیکار کنه؟یه روزه که اتفاقی نمیفته باید وقت بزاری
بیشتر از ۶ ماه؟استروژن برای کیست اندومتریوز بد بود اولا بعدش من بیارم مثلا برای کیست تخمدان کیست سینه درست کنم برا خودم سوما خانمی که میخواد رازیانه بخوره باید بره سونو سینه بده اگه کیست داشته باشه بیچاره اش کرده
بیشتر از ۶ ماه؟استروژن برای کیست اندومتریوز بد بود اولا بعدش من بیارم مثلا برای کیست تخمدان کیست سین ...
عزیزم حتی کیست سینه رو هم از بین میبره اصلا کیست سینه خطری نداره بعدم در مورد کیست اندومتریوز شما پاکسازی رحم کنی اندومتریوزم از بین رفته زاج و عسل و روغن زیتون رو اپلیکاتور کنی تمام اینا از بین میره کیست تخمدان بخاطر کمخونی رحم هست