2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاید

104 بازدید | 17 پست

سلام خانما خوبید

یه پسر هست که من چند وقته باهاش چت میکنم 

نه به عنوان دوست دختر نه چون همکلاس دوران ابتداییم بود به خاطرهمین معمولی حرف می‌زدیم تا اینکه دیشب بهم گفت ازت خوشم میاد تو خیلی خوبی میشه بهم یه فرصت بدی خودمو بهت ثابت کنم قبول نکردم بعدگفت بهش فکر کن حداقل

خانواده من یه طور هستن که خیلی رابطه دوست دختر و پسری براشون خط قرمزه یعنی خدا نکنه من دوست بشم وگرنه گوشیمو میشکنن من به پسره گفتم که محدودیت دارم نمیتونم از اعتماد خانوادم سوءاستفاده کنم 

گفت بهم یه فرصت بده هرطورخودت بخوای اقدام میکنم

من به فکر خواستگاری افتادم 

چون داخل یه روستا زندگی میکنیم همه همو میشناسیم

ولی یه مشکلی هست اینکه ما همسنیم به نظرتون ازدواج با همسن خوبه ؟(هردو۲۱سالمونه)ما فعلا قصد ازدواج نداریم فقط نامزد بشیم که همو بیشتر بشناسیم چون من که پشت کنکورم اونم دانشگاهه فعلا درس برامون اولویته

و اینکه تک پسرم هست میترسم اخلاقش خوب نباشه ولی باشه ازدواج زوده 

نمی‌دونم چی بگم میشه راهنماییم کنید بهش چی بگم 

بگم از رابطمون باید خانواده ها خبر داشته باشن؟زیر نظر خانواده ؟

دوتا بچه اید هردو 

عزیز جان زوده برای مسئولیت زندگی هردو باید الان پی درس و کار باشید نه اینچیزا ،از الان بخواید برید زیر بار مسئولیت زندگی ،که نمیتونید دونفری درس بخونید،به این راحتی ها نیست 

بیخودی زندگی راحتتون سخت نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله صد درصد بهش همین رو بگو....اصلا وارد رابطه احساسی باهاش نشو...شنیدی میگن عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی؟بهش بگو اگر دوستم داری باید بیای خواستگاری وگرنه هیچ اصلا نمیخوام باهم آشنا بشیم...بگو خانوادم باید همه چیز رو بدونن تو بیای خواستگاریم زیر نظر خانواده هم میتونیم باهم آشنا بشیم...ببین گلم این همه تاپیکایی که درباره خیانت میبینی بخاطر عدم شناختشون روی طرف مقابل بوده...پس این که اخلاقیات هم رو بشناسید خیلی مهمه...پس اینطوری بهش بگو و سعی کن تو جلسات خواستگاری هم ازش سوال بپرسی تا بیشتر باهاش آشنا شی...اصلا و اصلا نزار احساساتت درگیر شه وگرنه وابسته میشی و دیگه چشماتو رو به عیباش می‌بندی...پس خوب آنالیزش کن...بعد اگر دیدی از لحاظ اعتقادی فرهنگی و...باهم تفاهم داشتید اونوقت ازدواج کنید...!

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
اره خوبهخانواده پسره، دوستی رو اجازه میدن؟

نه چون روستای ما اصلا همچین رابطه هایی رو قبول ندارن 

درموردت بد فکر میکنن

میگم بیان خواستگاری که نامزد بشیم که اونجوری بتونیم بدون استرس اینکه خانواده ها بفهمن باهم درارتباط باشیم 

به نظرتون اینکار خوبیه؟

سلام عزیزم بله صد درصد بهش همین رو بگو....اصلا وارد رابطه احساسی باهاش نشو...شنیدی میگن عاقلانه انتخ ...

دقیقا عزیزم حتما همین کارو میکنم 

خیلی ممنون بابت راهنماییت عزیزم

دوتا بچه اید هردو عزیز جان زوده برای مسئولیت زندگی هردو باید الان پی درس و کار باشید نه اینچیزا ،از ...

الان ازدواج نمی‌کنیم فقط نامزد بشیم که خانواده ها هم در جریان دوستی ما قرار بگیرن

اره مث من🥲راسی سربازی رفته؟خوش بخت باشی

نه عزیزم هنوز دانشگاهه 

من به خاطر همین میگم خیلی زوده واسه ازدواج

هم درسشو تموم کنه هم بره سربازی هم کار پیدا کنه

واسه همین چیزهاست که دودلم چیکارکنم به نظرتون 

نه عزیزم هنوز دانشگاهه من به خاطر همین میگم خیلی زوده واسه ازدواجهم درسشو تموم کنه هم بره سربازی هم ...

هم دانشگاهید

واس منم داره میره سربازی ربطی نداره

فلا نامزد باشین تا ازدواج اگ خوب میشناسین پسره رو