2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک و بتای پایین

506 بازدید | 19 پست

سه روز تاخیر که داشتم رفتم بتا دادم

۲۸ بود و ازمایشگاه گفت زیر بیست منفی و مال شما مرزه دو سه روز بعد تکرار کن

منم بیبی چک هام هاله هاشونو خیلی کمرنگ بود

چهارشنبه بتا دادم شنبه باید تکرار کنم

امروز اینو زدم با پنج روز تاخیر

کسی بوده بتاش بره بالا

بیبی چک های قبلی مثلا یکیشون تو هفت دقیقه انداخت یکیشون چهاردقیقه

این یکی تو دو دقیقه

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

عزیزم با ۵ روز تاخیر باید درجا پررنگ نشون بده ...دارو میخوری ؟

نه

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با پنج روز تاخیر باید سریع خط دوم رو بندازه ولی این بی‌بی چکی که عکسش رو گذاشتید انگار اصلا خط دوم رو نداره، آنقدر هاله‌اش کم رنگه.

به نظرم یک بار دیگه فردا تکرار کن بی‌بی چک رو بعد آزمایش بده. اگه همینجوری باشه احتمال این که مثبت باشه خیلی کم میشه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

عجیبه چه قدر اینجا بی کیفیت میوفته

اگه خیلی کمرنگ باشه یا بتا پایین باشه بارداری پوچه و خودش دفع میشههمسرتون ضعیفه؟

نه

با پنج روز تاخیر باید سریع خط دوم رو بندازه ولی این بی‌بی چکی که عکسش رو گذاشتید انگار اصلا خط دوم ر ...

خیلی واضحه 

خیلی واضحه

اینجا اصلا نیوفتاده باز😂

شاید دوربین بد میگیره چون من زوم هم میکنم خط دوم رو نمیبینم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خیلی واضحه

واسه منم اینجوری شد من با ۹ روز تاخیر زدم تو دو دیقه افتاد اولش خیلی کمرنگ بود خط دوم بعد چند دیقه پررنگ تر شد فعلا ازمایشم نرفتم با خودم میگم نکنه بی بی چک اشتباه نشون بده و باردار نیستم فردا برم ازمایش بدم راحت شم

خیلی واضحه

ضمنا منم عکس گذاشتم نینی سایت با اینکه خودم میدیدم پررنگه معلوم بود ولی تو سایت اصلا خط دومومش رو نمیدیدن بهتره یه ازمایش بریم هردومون دوباره احتمالا نطفه دیر تشکیل شده

ضمنا منم عکس گذاشتم نینی سایت با اینکه خودم میدیدم پررنگه معلوم بود ولی تو سایت اصلا خط دومومش رو نم ...

من باید فردا تکرار کنم