2777
2789

شوهرم از سر تا پام ایراد میگیره از لباس پوشیدن گرفته تااااااا حرف زدنم!!! 

داشتم با تلفن حرف میزدم یهو زد زیر خنده و شروع کرد به مسخره کردن منم هنگ کرده بودم طرف هم پشت خط !

شما بگید مشکل داشت نوع حرف زدنم واقعا گیج شدم و دعوای بدی داشتیم باهم 

می‌خواستیم بریم خونه ببینیم واسه مامانش ک میخواد خونشو عوض کنه از دیوار یه آگهی دید( رهن و اجاره)گفت زنگ بزن زنگ زدم گفتم خونتون هست هنوز ؟

گفتن بله گفتم کی هستین تشریف بیاریم (زد زیر خنده ک تو باید میگفتی خدمت برسیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفسمو گرفته بخدا هیج جا نمیتونم حرف بزنم همش فکر میکنم نکنه چیزی بگم مسخره کنن

وا اون دیگه خیلی اعتماد ب نفس داره اصلا محلش نزار و بهش بگو ک اگه تکرار کنه توعم مسخرش میکنی

من جای تو باشم همون موقع ایراد میگیره، یکی از مشکلاتشو میکوبم سرش مثل خودش مثلا بگم خوبه کچلی اینقدر ادعا داری، با این قد کوتولت خوبه زنت شدم یا...

قد بلند عامل بد بختی🥲

تو هم مسخرش کن اعتماد به نفسش رو بگیراین مردا چقد پرو و با اعتماد به نفس کاذبن

اخه خیلی الکی گیر داد من والا اینقدر اعصاب ندارم مثل اون به تک تک کلماتش گیر بدم و اذیتش کنم 

حالا خندش گرفت زیاد سخت نگیر تشریف برای طرف مقابله خونتون هست هم خیلی راحت میگفتی هنوز خونتون رو اجاره ندادید

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*