2777
2789

سلام بچه ها🌹

تا حالا شده تصمیم بگیرید همه ی برنامه های اینترنتی رو پاک کنید؟؟

من ت ل گ ر ا م و اینستاگرام رو دو ماه پاک کردم...

به همه کارای زندگیم میرسیدم...

به کارای خونه مثلا همیشه خونه مرتب و غذام به موقع آماده بود...

به کارای شخصیم اصلاح ابرو و به پوستم و به موهام میرسیدم😁

کتاب میخوندم، پیاده روی میکردم، فیلم سینمایی میدیدیم با همسر، راستی همسرم هم خیلی خوشحال و خرسند بود ازین قضیه😂 مخصوصا تو ماشین که دیگه سرم تو گوشی نبود...

خلاصه اینقد دوست و آشنا گیر دادن چرا پاک کردی بابا و فقط بعضی وقتا استفاده کن، منم باز همه رو نصب کردم و روز از نو، روزی از نو...😓

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

به حدی اینستا پاکیدم نصبیدم که از طرف خودشون بلاک شدم😒

ایمیل جدید ساختم دوباره نصبیدم حذفیدم نزدیک بود بیان دم خونم بگن چند میگیری دست از سرمون برداری😂😂چندماهه تو ترکم😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو هفتست اينستامو پاك كردم بيشتر بخاطر اثرات بدي كه تو روحيم داشت و البته وقت زيادي كه ازم ميگرفت و خيلي راضيم ولي تبگرامو نميتونم خيلي كاربرد داره برام اصلا عضو هيچ كانال يا گروه فعالي نيستم

من تا حالا پاک نکردم اما یه دوره ای گوشی مو تعطیل کردم یه ماهی عالی بود عالی  واقعا تو زندگی پ ...

منم اون دو ماه عالی بود

الان منم خیلی خوابم بهم ریخته،  خواب بدموقع پوستو خراب میکنه

وای من و همسرم که کلا شدید معتاد این فضای مجازی شده بودیم، اصلا اوضاع زندگی به هم ریخته شده بود، تا به خودم نیومدن تا 12 ظهر هست خبری از نهار نیست،اما دیگه تصمیم گرفتیم که اینستا رو کلا حذف کنیم،وای دیگه به همه ی کارهامون میرسیدیم به نظر من طرز استفاده صحیح از فضای مجازی رو خیلی ها یاد نگرفتن نفر اول هم خودم هستم

به حدی اینستا پاکیدم نصبیدم که از طرف خودشون بلاک شدم😒 ایمیل جدید ساختم دوباره نصبیدم حذفیدم نزدیک ...

😂😂😂😂😂 

من اینستاگرام ندارم فضاشو اصلا دوست ندارم..فضای اینستاگرام مسموم

اما tel دارم چندبار حذف کردم تا به کارها و هدف هایی که برام مهم بودن برسم

الان هم روزی. یک یا دوبار te

و چک می کنم..خیلی عالیه این روش

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
من دو هفتست اينستامو پاك كردم بيشتر بخاطر اثرات بدي كه تو روحيم داشت و البته وقت زيادي كه ازم ميگرفت ...

آره اینستا هیچ بار مثبتی برای من نداشته، 

ت ل گ ر ا م هم همین گروه ها خیلی وقت گیره

وای من و همسرم که کلا شدید معتاد این فضای مجازی شده بودیم، اصلا اوضاع زندگی به هم ریخته شده بود، تا ...

منم همینطور ولی به جز مساله طرز استفاده، وسوسه شدن هست، ترجیح میدیم بیشتر تو نت باشیم تا اینکه بریم دنبال کارای مهم و شخصی خودمون

من اینستاگرام ندارم فضاشو اصلا دوست ندارم..فضای اینستاگرام مسموم اما tel دارم چندبار حذف کردم تا به ...

عالیه 👍👍

من و همسرم  اینستا نداریم.  ولی تلگر   ام    هم بخاطر  گروه کلاسی پسرم  پاک نکردم   وگرنه میخواستم  پاک کنم.  تنها مشکل فضای مجازی من   همین  نی نی سایته   اگه  بتونم ترکش  کنم  عالیه😁  

من و همسرم  اینستا نداریم.  ولی تلگر   ام    هم بخاطر  گروه کلاسی ...

نی نی سایت باز خوبه واسه ما خانوما کاربردیه😂

تعریف کردم قطع دسترسی نشم😂