2777
2789
عنوان

رفیقی ک اینجوری نارو میزنه

77 بازدید | 6 پست

غروب اینا دیدم یکی هی بهم زنگ میزنه پشت سر هم پیام میده  و اینا رفتم دیدم یکی از دوستام هستش ک هی میگفت واای بیا و کارت دارم و فلان بعد مثلا اینکه با یه پسره اشنا شده بود و پسره استوریشو رسپلای زده بود اومد گفت نمیدونم چی بگم راهنماییم کنو. فلان

حدود بک ربع بهش راهنمایی دادم ک خب میتونی اینو بگی اونو بگی بعد گفت وای مرسی و فلان فلان بعد جواب پسره رو داد گفت جواد داد دویاره میگم بهت 

دیدم نیم ساعت گذشت خبری نشد فقط خواستم ازش بپرسم ک خوب پیش رفته یا نه گفتم خب چه خبر 

دبدم ویس داده ما داریم چت میکنیم دیگ حوصله ندارم بفرستم و بگم ولم کن دقیقا ولم کن اخرشم گفت 

هنگ کردم راستش نمیدونستم چی بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ازت راهنمایی نمیخواسته فقط میخواس بهت بگه یه پسره بهش پیشنهاد داده یه چند وقت بعد که کات کرد دوب ...

عجب .. اخه چند وقتی بود خبری نمیگرفت کلن 

یه هویی پیداش شد و دوباره رفت

عجب .. اخه چند وقتی بود خبری نمیگرفت کلن یه هویی پیداش شد و دوباره رفت

مثلا میخواس پسر تور کردنشو به رخ ات بکشه بگه پسره تو کف منه چی بگم بهش در حالی که خودش بهتر میدونه چی بگه

خیلی زود پیداش میشه بازم این بار از رابطه اشون تعریف میکنه دوباره میره

دفعه ی بعدی که پسره ولش کرد میاد میگه خودم باهاش کات کردم خوشم نیومد ، اینم (😂)میزاره اخر جمله اش