2777
2789
عنوان

گفت بیا ماساژم بده

621 بازدید | 30 پست

شوهرم نیم ساعت پیش گفت بیا یکم ماساژ بده کمرمو من گفتم نمیتونم خستم یهو مثه دیوونه های روانی پاشد داد و بیداد کردن ک تو ب چ دردی میخوری پس خیلی بی خاصیت و بی عرضه ای منم گفتم خب خسته م من الان نیاز دارم یکی خودمو ماساژ بده،اینقدر دعوا رو کش داد ک تهش گفت نمی‌خوامت شنبه بریم طلاقت بدم بعد زنگ مامانم زده ساعت ۲ک من دخترتو نمیخوام میخوام طلاقش بدم 😐

هر طور منطقی فکر میکنم باید تیمارستان بستری شه با این اوضاع اعصابش 🤦🏻‍♀️چشووووووونه این مردا !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبرههههههه

شاید دلش از یجایی از قبلت پر بوده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

ادم ماساژی احتمال قتل کردنم داره

منم ماساژیم ولی اینقدر کار دارم که به ماساژ نمیرسم

منیزیم بده بخوره بهتر میشه الکی طلاق نگیرید اول هفته ای 

مامان دوتا گل پسر