2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل

فعلا به اون شغلی که میخواستم نرسیدم .‌ تلاشم رو براش کردم اما انگار لایق نبودم و خدا نخواست

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگ تلاش نمیکردی الان حسرت میخوری. الان حداقل درب دلتو گذاشتی

آخه من زیادی از خودم گذشتم خیلی زیاد خودمو غرورم رو له کردم الان چون تازه شکست خوردم پشیمونم از این همه تلاش 

شاید بعداً مثل شما فکر کنم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

آخه من زیادی از خودم گذشتم خیلی زیاد خودمو غرورم رو له کردم الان چون تازه شکست خوردم پشیمونم از این ...

بیخیال باش و رها کن. عمر آدم خیلی کوتاهه برای حسرت خوردن‌. چ بسا ادمهایی ک اشتباهاتی خیلیییی بزرگتر و جبران ناپذیر کردن 

بیخیال باش و رها کن. عمر آدم خیلی کوتاهه برای حسرت خوردن‌. چ بسا ادمهایی ک اشتباهاتی خیلیییی بزرگتر ...

دقیقا بخاطر اینکه عمر آدم کوتاهه انقد ناراحتم 

مگه چقدر عمر میکنم که انقد سختی کشیدم اونم بی حاصل

۲۹ سالم شد اما به ساده ترین چیز نرسیدم و بعد از اینم غیر ممکنه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دقیقا بخاطر اینکه عمر آدم کوتاهه انقد ناراحتم مگه چقدر عمر میکنم که انقد سختی کشیدم اونم بی حاصل۲۹ س ...

من الان ۳۱ سالمه و با اینکه مثل خررر درس خوندم و بهترین مدرک و معدل رو دارم شغلی پیدا نکردم و بازم امید داشتم  الان زندگیم خیلی آرامش داره.  ازدواج کردم و هیچ مشکلی ندارم . دیگ بعضی چیزا نمیشه و میگذره