2777
2789

همش میگه ندارم ندارم کارمنده اجاره خونه هم نمیدیم خونه پدرشوهره منت گذاریم نمیتونیم خونه بخریم بهش میگم برجی یه رقمی بریز که نخوام بابت هرچی میخوام بخرم ازم سوال و جواب کنی پول ازت بگیرم ای خدا کی میگه پول چرک کف دسته من برم با پشت دست بکوبم دهنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم همینجور بود

ی مدت هی زنگ میزدم فلان چیز و میخوام بزن برام گشت سرش زنگ میزدم سوپر مارکتم انقدر بزن و... کفریش کردم ی کارت هاش و داد دستم تموم که میشه دوباره میگم پول بریز 

😂 

۱۴تومن من مشخص نمیکنه خودش هرچی عشقش بکشه میریزه ماهییه تومن میریزه که به هیچ جام نمیرسه

یه چیزی بگم؟؟؟

من شوهر ۵۰ الی ۶۰ حقوقشه

دو تومن میزنه برام

البته واقعا کم میاره خودش

چون هم خرجشون بالاس هن خیلی وام داریم

یه چیزی بگم؟؟؟من شوهر ۵۰ الی ۶۰ حقوقشهدو تومن میزنه برامالبته واقعا کم میاره خودشچون هم خرجشون بالاس ...

منم   مگه جه خرمی داریم خرید ها با مارت اونه کل خرید خونه هم با اونه  منم این نقدارو فقط پس انداز میمنم برا خودم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
یه چیزی بگم؟؟؟من شوهر ۵۰ الی ۶۰ حقوقشهدو تومن میزنه برامالبته واقعا کم میاره خودشچون هم خرجشون بالاس ...

آخه مسافرت و سینما و کنسرت و و اینا هم نمیریم تا حالا کنسرت نرفتم عملا بابت خرج و مخارج اونوقت چ غلطی بکنیم

چندبار زنگ زدم محل کارش میگفت خودم میخرم نمیخواد تو بخری

من انقدر گشت سر هم میگم که کفری میشه بعد هم دوست ندارم اصلا تو خونه بمونم باید برم بیرون

مثلا الان میخوام ی لباس بخرم

مغازه بعدی لباس زیر بخرم

مغازه بعدی روسری بخرم

مغازه بعدی اب میوه بگیرم 

گرسنه ام برم غذا بخورم

و.... 

😂 😂 😂