2777
2789
عنوان

نامزدم زد تو لبام گفت رژ واسه چیته

489 بازدید | 29 پست

بچه ها اگه تاپیکای قبلیمو بخونید مشکلات زیادی داشتیم این مدت خیلی اوکی تر شده بودم و حالم داشت بهتر میشد اینو از تایپکاری اخرمم مشخصن بعد باهم امروز بیرون بودیگ گفتم برم رژ بگیرم بماند من به خاطرش شرایط چادرو قبول کردم بودم و خب این الان بحثش جداست داشتم رژا رو امتحان میکردم که هیمیگفت رز برای چی میخوای بزنی بعد مغازه هم شلوغ بود یهو بعدش دو سه باز زد تو لبام گفت میگم رژ واسه چیته عصبانی شدم گفتم نکن زشته جلو مردم بعد که زدیم بیرون گفتم چرا اینکارو کردی میگه شوخی کردم تو که منو میشناسی یهو شوخیم گرفت (اینم میدونم زیاد اهل شوخیه و به خصوص گاهی شوخیای عصاب خوردن کن ولی این حرکتش مثل خره افتاده به جونم و عصبیم کرده) یه چیزی بگین یه چیزی که نمیدونم یا اروم شم یا باعث شه بهتر فکر کنم اخه این چه حرکت زشتیه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بترس ازش،اگه نامزدی تا عقد نکردی جدا شو که بعد از عقد سرنوشت بدتری در انتظارته

نه نکردم 

دارم دیوونه میشم خستمه 

شده حس کنی تو یه باتلاقی و داری غرق میشی و میدونی میمیری اما هیچ کاری نمیکنی تا تموم شه من الان تو اون وضعم اول و اخر زندگیم گند بوده حس میکردم اگه اول زندگیم اینجوره با کسی اشنا میشم که خوشبختم میکنه که کنارش بهترین ورژن خودمم اما ناف منو با بدبختی بریدن انگار نشستم تا سوختن خودمو تو این زندگی ببینم

نه نکردم دارم دیوونه میشم خستمه شده حس کنی تو یه باتلاقی و داری غرق میشی و میدونی میمیری اما هیچ کار ...

بدبخت نیستی دختر

اتفاقا خوشبختی که قبل عقد این چیزا رو دیدی

اینا همش یه نشونه ست

بیشتر فکرکن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
اعصابت اروم شه؟جونتو بردار فرار کن جدا شو ازش چرا داری میسازی باهاش وقتی نامزدی؟!!

نمیدونم الان فقط به یه ذهن اروم برای فکر کردن نیاز دارم 

دلم میخواد بمیرم ایکاش میمیردم و همه چیز تموم میشد ولی اینقد بی عرضه ام که اینکارم نمیتونم کنم نمیفهمم چه مرگمه که اینجور دارم ادامه میدم یاد اون لحظه میوفتم حس میکنم مثل زنای احمق تو سری خور بودم اون لحظه عقم میگیره از خودم و اون در صورتی من به زبون دار بودن و تو روی بقیه وایسادن همه میدونن کوتاه نمیام نمیفهمم چمه الان

بدبخت نیستی دختراتفاقا خوشبختی که قبل عقد این چیزا رو دیدیاینا همش یه نشونه ستبیشتر فکرکن

دلم میخواد جرعتمو کامل جمع کنم اول نامزدیو بهم بزنم بعد خودمو بکشم من دیگه حوصله ادامه دادن به زندگیو ندارم اخر خطم اخرش 

چند سالتونه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
نه نکردم دارم دیوونه میشم خستمه شده حس کنی تو یه باتلاقی و داری غرق میشی و میدونی میمیری اما هیچ کار ...

نه عزیزم نکن بادخودت اینکارو شما لایق بهترین هایی اول سعی کن خودت رو دوست داشته باشی  بعد بخاطر فرار از تنهایی نخوای هر نری ک اسم خودش رو گذاشته مرد تو زندگیت راه بدی مستقل شو  به موقعش ادم مناسب گیر میاد از این اقا هرچه زودتر جدا شو الان به شوخی زد تو دهنت فردا استخونات رو خرد میکنه میگه شوخی کردم

دلم میخواد جرعتمو کامل جمع کنم اول نامزدیو بهم بزنم بعد خودمو بکشم من دیگه حوصله ادامه دادن به زندگی ...

دور از جون

بابا بهم بزن لیاقت تواین نیست

خیلی کارش خجالت اور بوده

به چه حقی اینکارو‌کرده؟؟؟؟؟ شوخی یا غیر شوخی هرچی 

فرار کن فقط ازش

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
این چ حرفاییه میزنی برو مطرحش کن و جدا شو

مامان بابای من دیوونن عشقشون پسرای اینجوری مذهبیه شاید کاری به تصمیمم نداشته باشن ولی اینکه طرفمو بگیرن نه به خصوص اون مامان جادوگرم هیچکس نمیدونه من تو چه جهنمیم که انگار اینجور فلج شدم و هیچکاری نمیکنم