2789
عنوان

ازدواج کرد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 36 پست

من میخوام از تجربه ام بگم قشنگ روش فک کن درسته تو دوسش داشتی ولی اون برای تو خوب نبود تو آیندتو با اون ندیدی خیالات خیلی با واقعیت فرق مسکنه مطمئن باش خدا نجاتت داده برو سجده شکر کن همین خدا فقط بین دشمنا و اهریمن فاصله میندازه نه بین دو عاشق و معشوق واقعی . اون تورو دوست نداشت عرضه نداشت ول کن برات ناراحتی و بدبختی میاورد اگه باهاش ازدواج میکردی خودتم میدونی

دقیقا

دوستم هم امشب مثل شما حالش بد بود می‌گفت چند سال باهاش بودم دیوانه وار عاشقم بود با اینکه تو محله پایین بود

تحصیل کرده نبود خیلی سطحش پایین تر بود پذیرفتمش 

ولی هر کی میومد در مغازش باهاش دوست میشد با همه هم عاشقی میکرد با همه هم تفریح تهش هم برمیگشت می‌گفت 

گول خوردم و بهم برمیگشت 

می‌گفت مردم تا جدا شدم تا تمام شد الان هم باز داره سر یکی دیگه کلاه میذاره 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم هم امشب مثل شما حالش بد بود می‌گفت چند سال باهاش بودم دیوانه وار عاشقم بود با اینکه تو محله پا ...

چقد اینجور آدما لجنن کی تمام اینا برگرده به زندگیشون خدا میدونه

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!
من میخوام از تجربه ام بگم قشنگ روش فک کن درسته تو دوسش داشتی ولی اون برای تو خوب نبود تو آیندتو با ا ...

آره فقط خدا میدونست آیندم باهاش چی میشه و پافشاری رو این انتخاب درست نبوده و شاید واقعا نجاتم داده دمش گرم🫠

چقد اینجور آدما لجنن کی تمام اینا برگرده به زندگیشون خدا میدونه

شدید جالبه خیلی بلدن چطور طرف جدید را تا مرز وابستگی و دل‌بستگی ببرن طوری که مو درزش نره تهش هم راحت رها کنند بدون عذاب وجدان 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

ببین یه چیزی هست میگن گاهی اوقات دیدن روی بد زندگی هم از خوش شانسیمونه...الان آره حق میدم برات سخته...شرایط سختیه...اما بعد ها زمان بهت اینو نشون میده که تو خیلی خوش شانس بودی با همچین آدمی وصلت نکردی یکی بابت تفاوت عقاید حالا نمی دونم شما هم مذهبی هستین یا نه...یکی دهن بینی...تفاوت عقاید خیلی سخته من خودم تجربه اش کردم...خیلی سخته کسی که شریک زندگیته وقتی راجع به چیزی نظر میده تو اصلاً دنیاش رو درک نکنی و حتی نگران بشی که مبادا اگه نظرت رو بگی بحث و دلخوری پیش بیاد...واقعاً سخته...من که آخرش جدا شدم کاش اولش اصلاً به ازدواج ختم نمی شد.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین یه چیزی هست میگن گاهی اوقات دیدن روی بد زندگی هم از خوش شانسیمونه...الان آره حق میدم برات سخته. ...

دقیقا اینی که گفتی رو درک میکنم ما تو دوستیمونم تفاوت عقاید داشتیم چه برسه به اینکه به ازدواج ختم شه

یعنی ۲۴ ساعت روز میپرسید نمازتو خوندی اگه نخونی من خوشم نمیادا یا هر شهادتی بود میگفت نه آهنگ نباید گوش بدیم حتی غمگین یا چیزای این مدلی که درکی ازش نداشتم و حس میکنم افکار یه پیرمرد ۷۰ ساله رو داره و به زور میخواد دینو بهم تحمیل کنه

خونوادش که بدتر بودن مامانش ۲۴ ساعت پا شبکه قرآن باباش ۲۴ ساعت تو مسجدا