2821
2789
عنوان

ازدواج کرد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 36 پست
من وقتی ازش جدا شدم چهل روز مشکی پوشیدم و سوگواری کردن، بعد چهل روز دیگه حسی بهش نداشتم

ولی من تازه خوب شده بودم نباید اینجوری میشد😭

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدانکنه قشنگم باعث و بانیش بمیره

تو خدای خودتو داری این یادت بمونه خدا همه جا باهاته شاید خدا نجاتت داده ما از حکمت خدا چیزی نمیدونیم به این فکر کن عزیزم به خودت برس با دوستات برو بیرون از جوونیت لذت ببر حیف تو نیست خودتو ناراحت کنی

این منم از همه جا وا مانده….                                             

داشتم با دوستم چت میکردم اونم یک چیزی مشابه شما گفت اونم گفت عشقش ازدواج کرده بیو این زده که شما گفت ...

من الان فقط میفهممش که چقد دردناکه انگار همزمان چندتا استخونات باهم خورد شدن🥲

کاش امثال اینا خیری نمی‌دیدند انگار روح و جسم آدما بازیچه سوقتی تو رو دید ندید ‌که مذهبی و تایپ خانو ...

برا همین هیچوقت نمیبخشمش که چشمم همیشه دنبالش بمونه و قلب شکستم سرجاش تا یه روزی شاید خدا دید و به سرشون آورد به هر طریقی😢

من الان فقط میفهممش که چقد دردناکه انگار همزمان چندتا استخونات باهم خورد شدن🥲

چکش نکن تا دیگه عذاب نکشی از آدما برای خودتون بت نسازید از مردهایی که هرروز عاشق یکی هستند آدم با ثباتی برای زندگی در نمیاد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
تو خدای خودتو داری این یادت بمونه خدا همه جا باهاته شاید خدا نجاتت داده ما از حکمت خدا چیزی نمیدونیم ...

درسا میگی عزیزم باید باهاش کنار بیام و خودمو جمع و جور کنم ۲ سال از عمرم با اون رفت ۳ سال ونیم بعد رفتنش ۵ سال و نیم براش کافیه دیگه بقیشو باید زندگی کنم

ولی نباید چک میکردیش.حالا که فهمیدی الان داغی وگرنه کسی که ازدواج میکنه رو آدم راحتتر میتونه فراموش ...

اشتباه بود این کارم ولی به قول شما آره شاید این چک کردنه باعث شد بفهمم که راحت تر فراموش کنم

یاد فیلم ملی و راه های نیوفتاده افتادم دختره اومد به زنه اون مرده با حسرت نگاه کرد که تو چی داشتی که من نداشتم و اون با تو ازدواج کرد در صورتی که نمیدونست ملیحه چقدر بدبخته و اون پسر آدم خوبی نیست

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

یاد فیلم ملی و راه های نیوفتاده افتادم دختره اومد به زنه اون مرده با حسرت نگاه کرد که تو چی داشتی که ...

چقد قشنگ شاید همینه و خودمون نمیدونیم و فقط بالاسری خبر داره 🫠