2777
2789
عنوان

امکان داره در ماه چندبار تخمکگذاری انجام بشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 23 پست
من که بچه هام دوقلو ناهمسانن...از دکترم پرسیدم گفت دو تا تخمک هم زمان آزاد میشه...اما این که یکی این ...

فک کنم بشه مامان من دو قلو نا همسان حامله شد بعد یکی از جنین ها یه هفته بزرگتر از اون یکی بود 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من نمیدونم علائمش چیه 🤭چجوری بفهمم

اقدامی؟ اگه نه لازم نیست اگه آره انقد دقتت به خودت زیاد میشه که میفهمی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

متوجه شدم عزیزم ولی اگه با فاصله ۱ هفته بچه تشکیل بشه نظریه دوتا تخمک گذاری در زمان مختلف قابل قبول ...

دوقلو ها با هم اختلاف سن دارن تو اکثر حاملگیا...اون به خاطر زمان متفاوت تخمک گذاری نیست...به خاطر تفاوت تو رشدشونه...مخصوصاً دوقلوهای ناهمسان که در اصل دوقلو حساب نمیشن مثل خواهر و برادر یا دو تا خواهر یا دو تا برادری هستن که طی دو تا حاملگی مجزا به دنیا اومده باشن فقط فرقشون اینه اینا حاملگی یکسان داشتن اما نحوه ی رشد و ویژگی جسمیشون متفاوته...اون تفاوت سن بابت اینه...حالا خیلی بخواد تفاوت باشه بابت تخمک گذاری دو روزه تا زمانی که تخمک و اسپرم زنده باشن سن بارداری بر حسب CRL جنین در اصل هست‌...اون دو تا تخمک گذاری طی یه دوره خیلی خیلی نادره.

❤️❤️ 

اقدامی؟ اگه نه لازم نیست اگه آره انقد دقتت به خودت زیاد میشه که میفهمی

اره تازه دارم اقدام میکنم اخه من فقط برنامه دارم پریودمو توش میزنم اون زده تخمک گذاری بعد امشب دقیقا دلم درد میکرد فک کردم عفونت دارم 

اره تازه دارم اقدام میکنم اخه من فقط برنامه دارم پریودمو توش میزنم اون زده تخمک گذاری بعد امشب دقیقا ...

پس شاید همونه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فک کنم بشه مامان من دو قلو نا همسان حامله شد بعد یکی از جنین ها یه هفته بزرگتر از اون یکی بود

دوقلو های منم یکیشون با اختلاف کم بزرگ تر بود و دکترم گفت ربطی به این ندارن اون تخمک گذاری زودتر بوده...اون رشدشون بیش تر بوده حتی الانم درشت تره...می گفت علتش بیش تر رشده تا لقاح چون دو تا تخمک هم زمان آزاد میشن اسپرم هم تا مدت کمی تو رحم زنده می مونه پس اینا زمان زیادی نداشتن که تفاوت سن آنچنانی پیدا کنن.

❤️❤️ 

در شرایط خیلی نادر میشه، گفتم تو کامنت قبلیم، یه بنده‌خدایی کلا ماهیی دو بار پریود میشه 😅 طفلکی، خی ...

آره نادره...اما این که شما میگین دو بار در ماه پریود میشه خب دوره ی قاعدگیش در اصل کوتاهه...اما این که یه نفر دوره ی قاعدگی مثلاً 28 روزه داشته باشه دو بار در ماه پریود نشه اما دو بار طی یه دوره ی قاعدگی تخمک گذاری کنه خیلی خیلی نادره...دو تا تخمک هم زمان میشه دو بار در ماه خیلی نادره.

❤️❤️ 

درد دوم بخاطر کشیدگی رحم و تخمدانها بعد از آزادسازیه اگه سابقه دوقلوزایی تو خانواده ندارید

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل