2777
2789

زیاد هم مهم نیستا . همینجوری میپرسم 

منو شوهرم و بچه هام رفتیم حرم امشب پسرم 10 ماهشه

. برگشتنی یه جا نذری میدادن من گرفتم رفتم یه گوشه نشستم پسرم تو کالسکه خواب بود داشتم به دخترم میدادم . یه خانم که اونم تو کالسکه یه پسر دوساله داشت اومد دقیقا کنارم نشست 

کالسکه ها کنار هم 

بعد بچه ش شروع کرد به داد زدن . هرچند وقت داد میزد . منم با لحن بچگونه گفتم داد نزن نی نی ما خوابه بیدار میشه 

مادرش گفت اینجا تو خیابونه . تو خونه هی بگم داد نزن همسایه ها اذیت نشن . تو خیابون هم بگم داد نزن؟ 

من چیزی نگفتم پسرش داد زد . پسر من بیدار شد . دیگه همین . حق با کی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچش چند وقتش بود؟ 

خوب بود وقتی بعد تذکر دادنتون باز داد زد جاتون رو عوض میکردید و اونور تر مینشستید 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچش چند وقتش بود؟ خوب بود وقتی بعد تذکر دادنتون باز داد زد جاتون رو عوض میکردید و اونور تر مینشستید

دو سالش بود 

خب ما اول اومده بودیم . 

بعدم گفتم یه ظرف کوچیک غذاست به دخترم بدم بخوره سریع بلند بشیم بریم . زیاد درگیر نکردم خودم رو 

دو سالش بود خب ما اول اومده بودیم . بعدم گفتم یه ظرف کوچیک غذاست به دخترم بدم بخوره سریع بلند بشیم ب ...

عزیزم اخه حرم به اون بزرگی یکم کالسکه رو میبردی اونور تر مینشستی اون خانوم هم شاید واقعا دیگ نمیتونسته هی به بچش تذکر بده دیگ مکان عمومی به قول خودتون هر صدایی هست و هر اتفاقی ممکنه بیوفته . 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

عزیزم اخه حرم به اون بزرگی یکم کالسکه رو میبردی اونور تر مینشستی اون خانوم هم شاید واقعا دیگ نمیتونس ...

حرم ک نبود . تو خیابون بود . 

آره دیگه شاید باید میرفتم

منم یه دختر کوچیک همراهم بود داشتم بهش غذا میدادم دیگه گفتم تا بلند بشم بار و بندیل جابه جا کنم . اهمیت ندادم 

اون همه جا بود اومد بیخ کنار من نشست . کالسکه رو هم گذاشت کنار کالسکه ما . و بچه ش شروع کرد داد زدن 

حق با ایشون بودهخیابون مکان عمومیه بچه هم نمیشه هی امر و نهیش کردشما اگه اذیت بودید باید جاتونو عوض ...

نمیدونم والا . تصور کن یه جا نشستی  یه نفر بیاد در گوشت داد بزنه . بگه اینجا مکان عمومیه

نمیدونم والا . تصور کن یه جا نشستی یه نفر بیاد در گوشت داد بزنه . بگه اینجا مکان عمومیه

کلا اگر خیلی روی بچه ات حساسی سعی کن بیشتر تایمتو خونه بگذرونی چون بیرون خیلی مسائل مختلفی ممکنه پیش بیاد