2777
2789
عنوان

بنظرتون کلاهبرداره

181 بازدید | 12 پست

یسری جزوه رو میخام از دیوار بخرم قیمت همه جا زده 200 یا 100 ایشون گفت 50

ایدی ایتا داد پیام دام براش ج نداد 

تو دیوار پیام دادم که ایتا پیام گذاشتم براتون 

همش میگفت اسم کاربریت تو ایتا چیه اسکرین بفرست ببینم 

حس میکنم گول یسری زده بوده با اکانت های مختلف بسته بودنش به فحش نمیخاسته باز کنه 

آگهیش هم از دیوار حذف کرده 

اعتماد کنم یعنی یا نه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

شماره کارت فرستاده 

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاهبرداریه

جدی خودمم حس خوبی بهش نداره خب پی وی رو باز میکرد

حالا ۵۰ و ۱۰۰ خیلی فرق نداره 

همون ۱۰۰ رو بگیر

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حالا ۵۰ و ۱۰۰ خیلی فرق نداره همون ۱۰۰ رو بگیر

100 فقط یسری از مطالب ولی این گفته کامل میفرستم

100 فقط یسری از مطالب ولی این گفته کامل میفرستم

خب ولش کن اعتماد نکن 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شماره کارت فرستاده

نهه. وقتی اگهیشو حذف کرده یعنی براش گزارش زدن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نهه. وقتی اگهیشو حذف کرده یعنی براش گزارش زدن

جدی اخه دوتا آگهی داشت هردوتاشو زده حذف شده

جدی اخه دوتا آگهی داشت هردوتاشو زده حذف شده

اره دختر ـ. گزارش زدن براش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏