2777
2789

سلام من ۲۰ سالمه دارم وارد ۲۱ میشم تاحالا تو عمرم در مورد اینکه از خوشم میاد و یا در مورد ازدواج فکر نکردم

چند هفته پیش با دوستام بودیم و اونا در مورد پسرای ک خوشون میاد و یا خاستگار هواشون اینکه میخوان ازدواج کنن حرف میزدن من اصلا ب این فکر نکردم اینکه میخوام ازدواج کنم اینا واقعا ادما برای من جذابیت دارن و یا ن

این خیلی غیر عادیه؟ اشتباه برداشت نکنین اما هیچ وقت اون جاذبه رو به کسی ب جنسی نداشتم دلم هیچ وقت نخواست کسی باشه ن پسر ن دختر بهشون نگاه جنسی عاطفی هم نداشتم

نمیدونم احساس میکنم عجیبم چون کسای ک دیدم یک دیدگاهی نصبت ب این موضوع داشتن اما من ندارم 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تجربش کنیحس جنسی نهفته س با یه لمس با یه بوسه از جنس مخالف بیدار میشهمنم قبلا مث تو بودم تا رفت ...

بیین این حس رو دارم اما ن نسبت ب کسی نمیدونم میفهمین یا ن

عجیب نیست بعضی ادمها تو 9سالگی بهجنس مخالف گرایش پیدا میکنن یه سر ی ها نه مثل مهرانه مهین ترابی تا ...

احساس میکنم عجیبم چون میگن همه ادما از یکی از یک جنسی خوشون میاد اما من ن

خب چون حسی نداری ب کسی یعنی خوشت نمیاد عاشق نشدینمیشه ک بر هر نری ک تو کوچه خیابون میبینی حس جنسی دا ...

منطقیه حرفتون