فکرشم نمیکردم انقد سخت باشه همه زندگیم شده بچم میترسم سرمابخوره میترسم مریض شه بخاطر ترس از سرماخوردگی یا هر ویروسی جرأت نمیکنم تا خونه ی مادرم برم خودمو حبس کردم تو خونه الان که بهار و هوا داره گرم میشه انقد لباس میپوشم تو خونه کع مبادا من مریض شم انتقال بدم به بچم دیگه دارم تبدیل به یه آدم وسواسی میشم البته شدم خیلی خیلی حساس شدم 😁
لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با بیست سال سن داری چه چیزایی رو تجربه میکنی هیی🥲🥲اونوقت من ۲۳ سالمه هنو با داداش کوچیکم دعوا می ...
با ۲۰ سال سن حس پیری دارم بخدا خودمو نابود کردم با وسواس منم دلم تفریح میخواد گردش ميخواد ولی از همه چی میترسم.. ۲۲ سالمه عزیزم اینی که نوشتم همینجوری زدم
لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺
عید دیدنی فقط خونه ی خواهرشوهرم و مادرشوهرم رفتن که مجبور بودم خونه بابام نرفتم چون باهاشون رودروایس ...
خیلی سخت گرفتی عزیزم اینطوری بچت از اجتماع دور میشه این بیشتر بهش ضربه میزنه بعدم خیلی پاستوریزه بمونه اصلا ویروس نگیره تو مدرسه یا مهد یهو همه ویروسا رو باهم میگیره