2777
2789
عنوان

یه چیزی بگید آروم شم

134 بازدید | 15 پست

مامانم خیلی دوست داره قبول شم منم خیلی درس خوندم برنامه ریزی کرده سفر و داستان های بعد کنکور زندگیش و گذاشت میلیاردی برام خرج کرد هر کتابی خواستم هر معلم هر کلاسی در لحظه فراهم کرد کلی داد زدم چون عصبی بودم بعدش بغلم کرد من فقطبا قبولی میتونم جبران کنم بچه ها اگه قبول نشم چییی😭😭😭😭😭 بهم گفته تو چه قبول شی چه نشی کادوی قبولیت و میخرم چون زحمتت و کشیدی 😭😭😭 کادوش هم ۴۰۰ میلیونه بچه ها شرمنده نشم 😭😭😭😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

امیدوارم مامانم زندگیش و گذاشت پای من 😭 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت شاغله؟

اره عزیزم

فکر کردن چیزی رو درست نمیکنه اشکال ندارد بالاخره بهش قول بده به آرزویش میرسونیش منم این چند وقت مریض شدم از استرس و.. مدام تب میکنم این چند روزه و فقطم به خاطر همین فکرهای الکی بود اما الان دیگه میفهمم نباید به این چیزا فکر کنم بالاخره منم به مادرم قول دادم و قولمم ادا میکنم منتهی لعصابمو داغون نمیکنم مهم نرین همراه یه کنکوری چه روز کنکور و چه دوران کنکور ارامشه 

تا میتونی بخون ، یک لحظه هم دست از تلاش نکش ، خیلیا در حسرت آرزوی داشتن مامانت هستن قدرشو بدون ...

ایشالا که بهترین رشته قبولی ✨

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

اخی خداحفظش کنه الهی چ مادرمهربونی ان شاالله قبول میشی

مرسی گلم من بچه خوبی نبودم براش 😭

تا میتونی بخون ، یک لحظه هم دست از تلاش نکش ، خیلیا در حسرت آرزوی داشتن مامانت هستن قدرشو بدون ...ای ...

مرسی عزیزم 🤍 من لیاقت این مادر رو نداشتم زیادی بد بودم در جایگاه فرزند 😭

مرسی عزیزم 🤍 من لیاقت این مادر رو نداشتم زیادی بد بودم در جایگاه فرزند 😭

این حرف و نزن ، حتما لایقش بودی که خدا بهت داده :)))

خدا برای هم حفظتون کنه

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

جبران کن براش خیلی مادرت خوبه قدرش بدون شغلش چیه؟

اینجا بگم ممکنه شناسایی بشم اگه میخوای درخواست بده 🥲

این حرف و نزن ، حتما لایقش بودی که خدا بهت داده :)))خدا برای هم حفظتون کنه♡

قربون دل مهربونتت 🤍🤍