2821
2789
عنوان

یک درد دل ساده

97 بازدید | 7 پست

خانم ها دخترای گل میدونم خودتونم شاید با این مساله ای که میگم برخورد داشته باشید وو درکم کنید و کلا خانم های این سایت خیلی گل هستن ولی اینو کلی میگم که هر کی بازدید میکنه ببینه ،عزیزانهر کسی یک معیاری برای ازدواج داره،همه که مثل هم فکر نمیکنن،بعدم خوب بعضیا ازدواج سنتی میکنن بعضیا عاشقانه که هر دو گروه نظرشون محترم ،یکی با شوهرش همسنه یکی مثل من ۱۴ سال از شوهرش کوچیک تره یکی هم ۱۴ سال بزرگتره از شوهرش،هی نگید بهشون وای تو انقدر اختلاف سن داری اذیت نمیشی فلان نمیشی،

لولی شوخ شیرین کار شهر اشوب

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هی به من میگفت چقدر خوشگلی خوشگلی درسته خوب تعریف از من بود اما احساس کردم داره به همسرم طعنه میزنه،خوب ما اختلاف سنمون درسته یکم زیاده و خوب من قیافتن بهتر از شوهرمم ولی شوهرم استادم بود و من از زمانی که میخواستم ازدواج کردم تا همین الان از ته دوستش داشتم و انتخواب خودمه

شاید منم اگر قرار بود سنتی ازدواج کنم حتما یکی رو با اختلاف سنی کم انتخواب میکردم،ولی خوب عاشق همسرم شدم اصلا هم بحث پول و مادیات هم نبوده چون بابای خودمم وضع مالی خیلی خوبی داشت ولی خیلی ها اینجوری باهام برخورد میکنن که اره لابد به خاطر پول مثلا زن شوهرت شدی