2777
2789
عنوان

در رابطه با حاضر جوابى

92 بازدید | 14 پست

من اصلا زبون ندارم 

نميتونم جواب بدم 

و توهين هاي زيادي بهم شده و دوستام از دستم ناراحتن

وقتي بهتون ميگن پيـ*ـك مي چي جواب ميدين؟ 

مخصوصا اگه طرف پيـ*ـك مي زاده شده باشه

كلا از حاضر جوابي هاتون ميگين؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

سکوت بهترین جواب واسه ادمای که فکر میکنن رک هستن ولی رک نیستن بی شعورن 

وقتی تیکه انداخت بگو منظورت چیه دیگه ضایع میشه 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واقعا پیک می هستی ک نمیدونم باید چه جوابی بدی ولی اگه نیستی برگرد بگو شما برو تو ایینه رو نگاه ک ...

نه واقعا نيستم 

فكر ميكنم نباشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

سکوت بهترین جواب واسه ادمای که فکر میکنن رک هستن ولی رک نیستن بی شعورن وقتی تیکه انداخت بگو منظورت چ ...

مشكل من اينه كه دوستام ناراحتن انقدر كه سكوت كردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

سکوت بهترین جواب واسه ادمای که فکر میکنن رک هستن ولی رک نیستن بی شعورن وقتی تیکه انداخت بگو منظورت چ ...

بببخشید می پرسم 

به نظر شما جمله‌ نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگيم که ازش خیییلی ناراحت یم 🥲🥲🥲

بببخشید می پرسم به نظر شما جمله‌ نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگيم که از ...

اگه شخص نزدیک باشه مثلا پارتنرت یا اعضای درجه یک اره حتما حرف بزن مشکلت و حل کن ولی اگه دوست یا اشنا هست که اینجوری شده سعی کن دور شی ازش تا به خودش بیاد اگه برات خیلی مهمه نه زشت نیست بعضی هام بخاطر مشکلاتی که دارن مشغله ها ممکنه تغییر کنن یه مدتی عزیزم 🫠

اگه شخص نزدیک باشه مثلا پارتنرت یا اعضای درجه یک اره حتما حرف بزن مشکلت و حل کن ولی اگه دوست یا اشنا ...

دوست یم 

هر دو خانم یم

من به خدا کاریش نکردم فقط گاهي مناسبت ها واسش پيام تبریک می دادم امسال واسه تولدش پیام تبریک دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولي سکوت کردم 

یه مدت گذشت واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد بازم جوابی نداد من خیییلی ناراحت شدم 

بعد هم فهمیدم تو ایتا مسدود کرده 🥲 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 

دوست یم هر دو خانم یممن به خدا کاریش نکردم فقط گاهي مناسبت ها واسش پيام تبریک می دادم امسال واسه تول ...

نه عزیزم اگه صمیمی نیستی شخصیت خودتو خورد خورد نکن که فکر کنه براش مهمی