2777
2789

من پارسال مصاحبه دعوت شدم فرهنگبان ولی قبول نشدم ایراد از مصاحبم بود و درصدا امسال سعی کردم بهتر از پارسال باشم بیشتر خوندم بیشتر وقت گزاشتم 

بنظرتون امسال قبول میشم حستون چی میگه به آرزوم میرسم؟؟۳ ساله پشت کنکورم دبگه جا ندارم بازم پشت بمونم

میشه برای حاجت رواییم نفری ۲ تا صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه تجربی🥲فک کردم انسانیبرا هوش چیکار کردی ؟ برا معلمی چی؟

برا هوش چیزی ک کمکم کرد پارسال چون تجربیا کنکورشون اخر از همس اومدم کنکور انسانی و ریاضی رو تمرین کردم سوالاتشم آسون بود یسری فیلم هم دیده بودم تو تلگرام از بهرام جلالی ک زیاد به کارم نیومد 

مهارت معلمی چیز سختی نیست میدونی باید درصد ۹۰ بزنی تست زدم فقط تست آزمونا قلمچی 

برا الان بنظرم کنکورا سال پیش رو ببین بررسی کن خیلی کمک میکنه هوش قلمچی خیلی سخته ولی کنکور آسونه