2777
2789
عنوان

روز معلم برای معلم های قدیمی تون چی کار میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۳/۴ تاشون در ارتباطم براشون هدیه و گل میبرم مدرسه

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

تو گروه مدرسه پسرم.مادرا دارن پول جمع میکنن نفری ۴۰۰ اگه ندیم زشته؟

صبر کن تا اخرین روزی که تاریخ تعیین کردن بدید پول رو ،اگر همه دادن بده اگر دیدی بعضیا نمیدن نخواستی نده ،به ما گقتن ۵۰۰ ،همه مادرا دادن ماهم دادیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
تو گروه مدرسه پسرم.مادرا دارن پول جمع میکنن نفری ۴۰۰ اگه ندیم زشته؟

دآرن زیاد میگیرن ندی هم اتفاقی نمی افته ‌.خواهرم گفت از کلاس سی  و ۶ نفره ی پسرش فقط ۲۰ نفر ۲۰۰ تومن دادن .هیچ اجباری نیست .

من خودم معلم شدم اما برای یه معلمی که خیلی دوسش داشتم پیام دادم پارسال دیگه جوابمو نداد و منم دیگه نمیدم 

نمی‌دونم چرا محبت دریغ میکنن 

من که با یه تبریک انقد خوشحال میشم چند روز انرژی دارم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍