2777
2789
عنوان

جواب پسرخالمو بدم یا نه

252 بازدید | 25 پست

از اولش که ما بچه بودیم بزرگترا مارو بزای هم درنظر گرفته بودن اما من از اولش حسی بهش نداشتم ، دوسش دارما اما نمیتونم باهاش ازدواج کنم دو سال پیش اینستا فالوم کرد و تمام استوریام ریپلای میکرد ، بعد ریپلای استوریمو بستم همش پست چرتو پرت میفرستاد از ماشین و موتور 🤦🏼‍♀️ اینارو گفتم که نگید بهش فرصت بده چون احساس میکنم هنوز بالغ نیست 

چون کلافه شدم بلاکش کردم ، بعد چند ماه بعدش مامانش زنگ زد گفت میخوایم انگشتر نشون بیاریم برای فلانی (یعنی من) حالا اینا هیچی من با کلی بحث جواب رد دادم چون همه موافق بودن بجز خودم 

حالا رو شماره خودم پیام داده ، بنظرتون جوابشو بدم ؟ یعنی فک میکنه خودم راضی ام اما خانوادم نذاشتن اوکی بدم ؟ بنظرتون بلاکش کنم یا باهاش حرف بزنم و بگم علاقه ای بهش ندارم با توجه به اینکه پسر خالمه و قراره همیشه ببینمش تو مهمونیا

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رک و راست

خیلی رک نمیخوام بهش بگم اینجوری بگم بهت علاقه ندارم خودم عذاب وجدان دارم ، همون موقع که مامانم به مامانش جواب رد داد چون خیلی ناراحت شدن تا چند ماه خوابشونو میدیدم 

اگر بگم من برای تو مناسب نیستم این بهتر نیست؟

الان فقط سلام و احوالپرسی کرده ! منم جواب بدم و بعدش چجوری بهش بگم بنظرت اینجوری غرورش خورد نمیشه؟

نه الان غرورش خرد بشه بهتر از اینه که فک کنه بهش دل بستی و بعد بگی

تو اینجور موارد دلت برا کسی نسوزه در واقع اگه دلت میسوزه باید رک و راست حرفتو بزنی

نه شاید کلا بنده خدا احوال پرسی ساده کرده اگه چیزی گفت بگو

نه الان غرورش خرد بشه بهتر از اینه که فک کنه بهش دل بستی و بعد بگیتو اینجور موارد دلت برا کسی نسوزه ...

احوالپرسی ساده نیست چون ما اصلا حرف نمیزنیم ، حتی تو مهمونی سلامم نمیکنیم