2777
2789
عنوان

تنگي نفس اوايل بارداري طبيعيه؟

18834 بازدید | 14 پست

بچه ها من روز ٣١ سيكلم بتام ٣٥ بود 

الان روز ٣٢ هست 

تنگي نفس دارم طبيعيه؟بعدا ميخواد شديدترم بشه خدا رحم كنه

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
منم داشتم الان بهترم

ميگن بچه پسر باشه مادر تنگ نفس ميشه

واي تا حالا دغدغه مون باردار شدن بود 

الان شده تعيين جنسيت 😆

چقدرم عجولم هنوز هفته پنجم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگن بچه پسر باشه مادر تنگ نفس ميشه واي تا حالا دغدغه مون باردار شدن بود  الان شده تعيين ج ...

من هر چی باشه واسم فرقی نمیکنه فقط سالم باشه

تعیین جنسیت فقط واسه سرگرمی  میگم وگرنه واقعا  هیچ فرقی نمیکنه

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
من هر چی باشه واسم فرقی نمیکنه فقط سالم باشه تعیین جنسیت فقط واسه سرگرمی  میگم وگرنه واقعا &nb ...

اره واقعا واي ادم دوس داره بدونه

ميگن بچه پسر باشه مادر تنگ نفس ميشه واي تا حالا دغدغه مون باردار شدن بود  الان شده تعيين ج ...

ها ها ها

تازه اولش با نفس تنگی شروع میشه تهش به ترک و تروک شیکم و سایر اعضا و جوارح ختم میشه

منم خیلی نفس کم میاوردم. بهم گفتن نشونه دخملههههه

تازه دارم میفهمم چرا مامانا به بچه هاشون میگن نفس متی, جگر گوشمی, راستی چرا نمیگن ترک شکم منی😎😂

منم تنگی نفس داشتم و هنوزم دارم بچمم پسره

امان از این نی نی شیطونااااااااا

من که هنو نرفتم غربالگری

ولی اطرافیان بهم میگن بی میلی به غذا و نفس تنگی نشونه دخمله

از حالا شونصدتا اسم ردیف کردیم. انقده اسم دخمل تو خونه انبار کردیم میترسم بجرم احتکار بگیرنمون😎

امان از این نی نی شیطونااااااااا من که هنو نرفتم غربالگری ولی اطرافیان بهم میگن بی میلی به غذا و ن ...

بي ميلي رو شنيدم دختره ولي نفس تنگي پسره

امان از این نی نی شیطونااااااااا من که هنو نرفتم غربالگری ولی اطرافیان بهم میگن بی میلی به غذا و ن ...

چند تا از اون اسمای دختر به ما هم یاد بده. من که هر اسمی میگم همسرم میگه سوسولیه!!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

خخخ عزیزم ایشالا که سالم باشه من تنگی نفس داشتم با پرخوری زیاد خیلی زود گشنم میشه

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍
علايماتون چيا بود عزيزم ؟انشالا بارداري سالمي داشته باشي

مرسی عزیزم من تنگی نفس و درد زیر دل سمت راست و خیلی زود گشنم میشه حجم موهای شکمم زیاد شده ولی رشد موهای دستو پام کم شده علامت وی تو چشم راستمه

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍
منم تنگی نفس داشتم طبیعی  الان بهترم نگران نباش💙

تا هفته چندم تنگی نفس داشتید؟من از اول بارداریم داشتم تا الان که شش هفته و دو روزمه یهو قطع شد.تکرر ادرارم هم کم شده و ترشحم هم کم شده.طبیعیه؟