من پسرم تازه ۷ ماهه شده شیر خودمو فقط میخوره .تا ۶ ماهگی کلا پری نشدم سال تحویل بعد چند ماه پری شدم..تا به امروز دیگه نشدم بنظرتون باردارم😢😭بی بی چک زدم یه خط پررنگ یه خط خیلی کم رنگ ترخدا کمک کنین
نه از شیر خودمم تغذیه میکنه بچم ولی ناخاسته امروز فهمیدمباردارم ..تو بهداشت حساب کردن حدودا ۶ هفتست گفتن بیا تشکیل پرونده بده گفتم وقتی نمیخام نگهش دارم تشکیل پرونده جرا بدم...همسرمسه تا قرص سایتوکت خریده یکی زیرزبونی دو تا واژینال میخام ازاونا استفاده کنم البته فعلا همسرم خونه نیست منم تنهام حداقل موقع سقط نمیخام تنها باشم چون دیگه تصمیممو گرفتم نمیخام نگهش دارم
[QUOTE=381228908]قبلش سونو برو منم شرایط تورودارم رفتم سونو گفت ساگ نیست فقط توی تخمدان هام چیزی هس بعدم شما چ ...[/QUOTEمن دوتا بچه دارم یه ۶ ساله یه ۷ ماهه..البته ۷ سال پیش یه سقط داشتم نمیدونستم باردارم جنین مرده بود تو شکمم دکتر شیاف یا قرص بود گزاشت داخل واژن به خونریزی و درد افتادم دردش فقط یکی دو ساعت بود چند روز بعد افتاد..نمیدونم جنین زنده سخته سقطش یا مرده
بخدا دیگه توان بارداری و سختیهای بارداری و ازمایش و اینهارو ندارم خانواده درست و حسابی هم ندارم بیان مواظبم باشن بعد بدنیااوردن بچم چون ۷ ماه پیش نه مامانم ن خاهرام اصلا کمک حالم نبودن برعکس همسرم..برای سونو و ازمایشاتم کسی رو ندارم بچرو بزارم پیششون برم ازمایش..بخاطر همینه همه سختیهارو میخام بجون بخرم و نگهش ندارم.
چرا سزارین هستم.دو تا سزارین دارم ..والا اونو وقتی بی بی چک زدم تازه ازوقت پریودم گزشته بود رفتم بهداشت تازه بود ۶ یا ۷ هفتم بود بعدش لکه بینی شروع شده بود کم بود ولی بود بعد رفتم سونو گفتن جنین مرده بعدشم رفتیم پیش دکتر اونجا سقط کرد
اره باید اول برم پیش دکتر بعد اونم حتما میگه نگهدار سقط قانونی نیست.....اسم قرص شما چی بود طریقه اس ...
برای من سایتوک پشتش بنفش متمائل به آبی نفتی
گفته بودن یکی دونه زیرزبون یدونه واژن که من پنج تا رو توی دوروز استفاده کردم اصلا چیزی نشد بعدرفتم سونو گفت اصلا ساک نیست ببین میگن اول اینکه من کم گذاشتم بعدم باید یه چیزی تورحم باشه که سقط باشه برای همون میگم برو سونو ببین اصلا ساک چیزی هس ازمایشگاه گفت من پنج هفته ام طبق بتا