2777
2789

بااینکه خودمم چندروزی بستری شدم نیومدن خونه پیشم 

پیش نوزادمم نیومدن 

مادرشوهرم فقط اومد ۳۰۰ داد رفت 

نه دختراش اومدن ن پسراش 

دیگ خسته شدم ازشون گله کردم 

پس چرا زن عموهای خودم پای مادر بزرگم عموهامو قطع کرد تازه عموها عید رفتن خونش بااینکه بدرفتاری کرده بود باز گله کرده بود باز میرن التماسش ک باهاشون رفت وآمد کنه 

ولی خانواده شوهر من نه 

حالا مادرشوهرم همه فامبلارو جمع کرد برد خونه دامادش چرا چون زن برادرش فوت شده بود 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمین گرده

فعلا اونا میتازونن

نوبت تازوندن شما هم نیرسه اسی

قدم نورسیده مبارک . بیزحمت بچه شیر میدی برای امضام دعا میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خوب دلیلش چیه؟؟ چه مشکلی وجود داره؟

مفصله 

ولی کلا مادرشوهر با عروساش اینجوریه تحویل نمیگیره فقط یکیو تحویل میگیره ک اونم کل زندگیشو ریخته بپاشون

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

به درک‌که نیومدن... لیاقت دیدن نی نی شما رو نداشتن...‌ یه این چیزا فکر نکن از نی نی و روزای اولش لذت ...

آخه کارشون خیلی زشته 

همه میپرسن عمو عمه هاش اومدن ؟

باهم قهرین مگه؟ بچه اولته؟

نه قهر نیستیم ولی کلا افسار مادرشوهر دست دختراشه 

دختراشم پای پسرا رو بریدن تنها بخورن 

نیومدن به کتف چپت ،به خودت و بچت برس

طفلی بچه 

عمو وعمه  هاش بی ذوق