2777
2789
عنوان

با ریمل میشه کسی رو جادو کرد

162 بازدید | 19 پست

من خونه یکی از آشنایان هستم و تو کار جادو کردن و اینجور چیزا هستن 

از من ریمل خواست گف میخوام برم بیرون منم بهش دادم دوساعت تو اتاق نمیدونم چیکار میکرد 

اومد بیرون دیدم هیچ آرایشی نداره جز همون ریمل 

حالا ترس افتاده ب جونم 

خودم اون لحظه ب هوای یه کاری رفتم اتاق دیدم خودش هم ریمل داره و کاملا نو بود

چیکار کنم

نزن دیگه جدا از جادو برا چشمات مضرره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای ببین منم ریمل از یه فردی که تو این کاراس هدیه گرفتم یه مدت تو فکرش بودم 

الان دیدم تعجب کردممم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بنداز برررره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اره میتونی هم بزاری خونه خودش ولی بگیری بندازی بهتره تو خونت نبرش

وای حالم خیلی بده 

بنظرت با استفاده از خود ریمل کاری نمیشه کرد؟ چون ب چشمای من خورده

چکارش کردی اون ریمل رو؟

منه خر استفاده کردم😐🥲

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اتلاقی برات نیفتاد؟؟

اتفاق خاص و بد نههه 

ولی اون ادم خیلی تو همین چیزاس 

شما بنداز بره چون زده به چشمش