shaaabnam مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 705 عنوان وکیل خوب برای تغییر نام 148 بازدید | 8 پست سلام کسی وکیل خوب وکار بلد سمت کرج یا تهران میشناسه بهم معرفی کنهبرای تغییر اسم مذهبی میخام.اگه کسی رو میسناسید یا احیانا با وکیل کارتون پیش رفته لطفن معرفی کنیدوسه سوال دیگ دادم .اینکه حق الوکاله تغیر نام تقریبی چقدی هست نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن 1404/02/04 | 18:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگیراعظم عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 292 توی اینستا ی وکیل فالو داشتم اینکارو کرده راحت متاسفانه پیجش رو فراموش کردم
shaaabnam مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 705 توی اینستا ی وکیل فالو داشتم اینکارو کرده راحت متاسفانه پیجش رو فراموش کردم ای بابا.حالا بزارم فک کن اگه یادت اومد.پیام بزار برام نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
shaaabnam مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 705 منم دنبالشم حتما باید وکیل داشته باشی؟ نه ولی اسامی مذهبی وبرای زیر هیجده سال فقط از طریق دادگاه قابل تغییره.وکیل باشه خیال ادم راحتره نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
mahgil1402 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1992 آخ پدر مادرها اسم خوب بذارین که مجبور نشیم بریم عوض کنیم من چند سال پیش رفتم عوض کنم اون موقع ۱۰۰ هزار می گرفتن بیخیال شدم اون موقع زیاد بود مثلا الان ۷۰۰ ۸۰۰ م
shaaabnam مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 705 آخ پدر مادرها اسم خوب بذارین که مجبور نشیم بریم عوض کنیم من چند سال پیش رفتم عوض کنم اون موقع ۱۰۰ هز ... هفتصد هشتصد میلیون منظورتونه؟ نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
mahgil1402 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1992 هفتصد هشتصد میلیون منظورتونه؟ اره میگم به پول الان ولی اون سال گفتن ۱۰۰ هزار تو ثبت احوال می گرفتن
shaaabnam مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 705 اره میگم به پول الان ولی اون سال گفتن ۱۰۰ هزار تو ثبت احوال می گرفتن واااای نگو تورو خدا .من نهایتش رو پنجاه شصد میلیون حساب باز کردم.چه خبره مگه.چه سالی بود دقیق که صد تومن میخاست نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن