2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی یا با مسافر مشکل دارین؟

الکی میگه دوست عزیزم اون اصلا اهل تبریز نیست 

من هفت جد و ابادم تبریزی هست ولی خودم ساکن تبریز نیستم میتونم راهنماییت کنم 

توی تبریز هوا تا پایان خرداد خنک هست تابستون هم معمولا به حدی نمیرسه که کولر روشن بشه

تبریزی یکی از تاریخی ترین شهرهای ایرانه و بناهای تاریخیش هست 

مثل برج ساعت تبریز 

موزه قاجار و موزه ی اذربایجان که البته موزه قاجار از نظر معماری خیلی زیباست عکساشو در اینترنت ببینید

یه تفریحگاه کوهستانی هم داره که تلکابین هم داره و اسمش عینالی هست اونجا چندسالی میشه یه دریاچه ی مصنوعی ساختن بسیار زیباست تو دل کوه و کلی درختکاری کردن سر سبزه

بزرگترین بازار سرپوشیده جهان هم که اسمش اوستورتیلی بازار هست توی تبریزه میتونید دیدن کنید لذت میبرید وسط بازار یه رستوران هست رستوران شازده که بهترین غذاهای تبریزی رو داره مثل کوفته و دولمه و ابگوشت و ...

مقبره الشعرای تبریز محل دفن استاد شهریار و کلی مفاخر و شاعر هست که بسیار زیباست 

شاهگلی هم یه پارک بزرگ و تفریحی هست میتونید برید

از جاهای دیگه دیدنی تبریز ارگ تبریز هست که تقریبا وسط تبریزه ولی خب وسط حیات مصلی هست میتونید از بیرون تماشا کنید یا برید داخل حیاتش اگه باز بود 

جای لاکچری بخایی برید که ماشین های امریکایی و ... ارس پلاک ببینید ولیعصر سنگفرش و ...  و تقریبا جای لاکچری تبریزه

پاساژ خوب لاله پارک هست البته کمی گرون قیمت هست صرفا برای دیدن برید

تبریزی ها مهمون نواز هستن و قطعا اگه سفر بکنید لذت خواهید برد

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

الکی میگه دوست عزیزم اون اصلا اهل تبریز نیست من هفت جد و ابادم تبریزی هست ولی خودم ساکن تبریز نیستم ...

خیلی مچکرم از وقت گرانبهایی که گزاشتی ..پسرم تعطیل بشه حتما میایم❤️

خیلی مچکرم از وقت گرانبهایی که گزاشتی ..پسرم تعطیل بشه حتما میایم❤️

من که ساکن تبریز نیستم ولی بزرگ شده ی اونجا قطعا بهتون خوش میگذره ایشالا

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡