2789
عنوان

نطر سنجی حلقه

3702 بازدید | 64 پست

سلام

بین اینا کدوم سبک برای انگشتر نشون (حلقه نامزدی) مناسب تره؟ 

رسم ما اینه که تو دوره نامزدی یه انگشتر نشون دختر دستش می کنه، موقع عقد و عروسی هم عروس داماد حلقه طلایی ساده شبیه هم میندازن

لطفا اگه مدل دیگه ای به نظرتون خوبه بگید یا عکس بذارین

اینم در نظر داشته باشین من تیپ و سر و وضعم خیلی ساده س و به جز یه گردنبند ظریف و گاهی دستبند اهل هیچ زیور آلاتی نیستم ولی خب این حلقه باید همیشه دستم باشه و نمیدونم چی مناسبه

انگشتامم ظریف نیس عکسشو پست بعد میذارم

اگه نظرتون 5_6 هست لطفا بنویسید مرسی، تو نظرسنجی نیومد

تعداد رای : 28
نظرسنجی
1
6
21%
2
4
14%
3
11
39%
4
7
25%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی که نوشته6 به نظرم معرکه اس هم شیکه هم درخور

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

سلام عزیزم شماره ۶ قشنگ ان شاالله به سلامتی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

۶

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش