2777
2789

من استایلج سی سی ای ده تومن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی چقدر گرون خوشبحالت چقدر پولداری

نهه عشقم به پولداری ربط نداره

بنطر کارای مهمین باید حتما برند زد

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

نهه عشقم به پولداری ربط ندارهبنطر کارای مهمین باید حتما برند زد

درسته ولی والا خیلی گرونه من در حد همون ۴ تومن اینا می‌خوام هزینه کنم چون اگه بهش عادت کردم واقعا ندارم ده میلیون دیگه هم بدم🫠

درسته ولی والا خیلی گرونه من در حد همون ۴ تومن اینا می‌خوام هزینه کنم چون اگه بهش عادت کردم واقعا ند ...

خب برو کره ای یا ایتالیایی بزن

دکتر ناصری شهزک غرب خیلی خوبه

یه زنگ برنی قیمتارو فکر کنم بگه