2777
2789
عنوان

یه سوال مهم درباره معلم

101 بازدید | 12 پست

من سه تا کلاس امسال دارم .سال اول تدریسمه و خوب کلاسداری بلد نیستم انچنان.روزهای اول سعی کردم با اقتدار باشم ولی بچه های امروز مثل زمان ما نیستند برای همین گوش نمیدادن و مسخره م میکردن من بشدت هول میشدم ولی کم کم با بازی و شیطنت کردن سر کلاس باهام جور شدن 

دوتا کلاسهام که درس تخصصی باهام دارن بشدت عاشقمن و با اینکه خیلی فضای کلاسمون نظم و ترتیب نداره موقع درس خیلی گوش میدن ولی بعدش کلی باهم بازی میکنیم و بهشون ازادی میدم

اما اما اما یه کلاس دارم درس تخصصی ندارن و عمومیه درسشون بشدت بی ادب و بد هستند.من اوایل فک میکردم من بی تجربه ام و بلد نیستم ولی الان میبینم همه همکارها از اینها شاکی ان و نمیخوان با این دانش اموزها کلاس بردارن

اما چرا تاپیک زدم خانمی اینجا هستند که مثل من سال اولشونه و بچه ها اذیتشون میکنن دیدم چندتا معلم باسابقه و حتی یه فرهنگیان سال اول بهش گفتند عیب از خودشه

میخواستم ببینم بنظر شما من معلم شل و ولی هستم و کلاسداری بلد نیستم

چون اون خانم هم میگفت شل و ولم و بچه ها جدیم نمیگیرن.میخوام بدونم منم یعنی شل و ولم و خوب بودن دوتا کلاس باهم بخاطر شل بودنم هست و اون کلاس هم که تکلیفشون معلومه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون زندگی را یا به دانش اموزان سخت نگیرم؟

نه منظورم اینه سخت نگیر به خودت دانش آموزا هم همینن بی ادبن اکثرا خودتو ناراحت نکن مشکل از خودت نیس وقتی همه با اون کلاس مشکل دارن حتما مشکل از اونهاس بهترین کار اینه ک پخششون کرد تو بقیه کلاسا 

نه منظورم اینه سخت نگیر به خودت دانش آموزا هم همینن بی ادبن اکثرا خودتو ناراحت نکن مشکل از خودت نیس ...

خوب رشته شون فقط همین کلاس را داره

راستش اول سال من میرفتم به مدیر و ناظم و همکارهای باتجربه شون میگفتم همش میگفتند تو بلد نیستی و تقصیر توعه

بعد وسط سال خودشون اعتراف کردن این کلاس تعهدی ان و خیلی بدوپرروان

یهو تو دفتر بودم تو یه روز سه تا معلم از سه زنگ اومدن شکایت اینا را کردن و بعد شنیدم که یکی از معلمهابی باسابقه و هم رشته اینا گفت اینا را فقط ما نگه داشتیم تو مدرسه امیدی بهشون نیست.

از اون روز حس کردم چقدر مدیر و ناظم مون بی رحمن که از اول سال تا یکماه پیش من را مقصر جلوه می دادن و میگفتن تو کلاسداری بلد نیستی

خوب رشته شون فقط همین کلاس را دارهراستش اول سال من میرفتم به مدیر و ناظم و همکارهای باتجربه شون میگف ...

من یادمه معلم زبانمون تازه فارغ تحصیل شده بود و جدید بود سال اولش بود درس میداد مدیر و مهاون اینا خیلی اذیتش میکردن بنده خده میومد تو کلاس گریه میکرد از دستشون بازم همین وضع بود دانش آموزا نمراتشون بد میشد میرفتن میگفتن این معلمه خوب درس نمیده اینا هم میوندن ب این بنده خدا گیر میدادن ببین بهترین کار اینه ک زیاد با مدیر و معاون دوس نشی هیچی بهشون نگو چاییتو بخور درستو بده اصلانم حرص نخور شکایت کسیم نکن ولشون کن بابا 

من یادمه معلم زبانمون تازه فارغ تحصیل شده بود و جدید بود سال اولش بود درس میداد مدیر و مهاون اینا خی ...

واقعا همینه.یه همکار هم دارم که دوست شده باهام باتجربه است همینو گفت من خیلی وقته شاکی نشدم فقط میرم سر کلاس کاری به دانش اموز ندارم به حدی بی خیالم سر کلاسشون که برام مهم نیستند ولی دیدم تو دفتر همه اومده بودن شکایت خنده م گرفت چون حس بدی بهم داده بودن اون روز حس پیروزی داشتم یه جورایی

چندسال باید اونجا درس بدی

من سال اولمه سی سال باید درس دا. دیگه فعلا سال بعد هم همین مدرسه ام

من با اینکه سال اولمه دوتا کلاس تخصصی دادم برام تولد گرفتنو کلی کادو بهم دادن

ولی مدیر و معاون یه تبریک نگفتند بهم اینقدر حیودیشون شد