2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدم تفاهم اعتیاد بددهنی کارنکردن و... ترک هم رفته تازه دراومده اما چندباره همش تهدید. بله دختر دارم

آهان متوجه شدم

باشه عزیزم

اینایی که گفتی قطعا عسر و حرج برات میاره حتی برای طلاق 

از شانست بچه تم دختره و تا ۷ ک پیش خودته ، از ۷ تا ۹ حضانت‌ با پدرش هست که اگر بتونی ثابت کنی اعتیادش برای بچه خطر داره، حضانت‌ میدن بهت

فقط تا میتونی مدرک درست کن

اگر نفقه نمیده ، دادخواست بده و حکم دادن نفقه رو بگیر تما توقیف اموال تزن، همین دوباره باعث عسر و حرج میشه و از موارد طلاق خانم..

چون اگر توقیف اموال بزنی و چیزی داشته باشه برا نفقه ، دیگه دلیل عسر و حرج حساب نمیشه اون عدم پرداخت نفقه چون پرداخت میشه بعد از توقیف دیگه

بعدم اگر نفقه نمیده و دنبالش بدون فقط نفقه های حال و ءذشته خودتو میتونی بگیری ولی برا دخترت فقط از زمان اومدن حکم به بعد باید نفقه رو بده...

سرور کن سوالی داشتی بپرس...

ممنون فقط هیچ مالی نداره عسروحرج چیه

مآل نداره 

بهتر

مراحل سند ازدواج رو برو، مدارک کمپ رو جمع کن، اگر کتک زده و نامه پزشکی قانونی داره جمع کن...

فقط تو اون خونه نمون چون اعتیاد داره و بخاطر جونت میگم، ولی بدون بعد رفتن دیگه نفقه نداری و لی اجرت المثل هر چند سال زندگیتو قاضی حکم میده.. 

ولی نفقه بچه ات رو باید بده ولو عدم تمکین بگیره واست..

اگرم میخوای اقدام کنی و بچه ات مدرسه ای هست ۱ ماهی صبر کن و تو تایم تابستون انجام بده کاراتو..

مهریه و بزار اجرا

دادخواست نفقه های قبل و بده

دادخواست اجرتالمثل بده

دادخواست بده برا عسر و حرج

خانوم ها نمیتونن خو ب خود طلاق بگیرن مگر با شرایطی مثل عسر و حرج اون خانم؛ عسر و حرج یعنی زن از نظر جانی یا شرافتی در تنگنا باشه..

الان همسرتون اعتیاد داره، نفقه هم نمیده، کم‌کم رفته، مطمئناً روی رابطه جنسی  هم تاثیر داشته، همه این هارو تو داادخواستتون قید کنید + کتک زدن و فحاشی هاش ..

از طرفی هم بترسونش بگو فلان روز به مادرم فحش ناموسی دادی صداتو ضبط کردم و دارم و گذاشتم جایی، نیای واسه طلاق توافقی، میدم دادگاه حکمشم ۸۰ ضربه شلاق هست..

اعتیاد داره و طاقت شلاق و ترسشون نداره میاد خودش وسط

اره

بدون سند نمیشه ولی میتونی بری محضری که عقد کردین با شناسنامت بری یه رونوشت از سند ازدواجت بهت میده با همون میتونی هم از طریق دفتر اسناد رسمی هم دادگاه برای مهریه نفقه و اجرت المثلت اقدام کنی

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

خانوم ها نمیتونن خو ب خود طلاق بگیرن مگر با شرایطی مثل عسر و حرج اون خانم؛ عسر و حرج یعنی زن از نظر ...

خونه هم نداره خونه مال خودمه ولی اون توشه.  الان پاکه. ترک کرده. کتک هم نزده ولی فحاشی زیاد کرده 

خونه هم نداره خونه مال خودمه ولی اون توشه. الان پاکه. ترک کرده. کتک هم نزده ولی فحاشی زیاد کرده

اگر هدفت طلاق هست که پس خونه راش نده و دادخواست نفقه بده، چون نفقه یعنی خوراک پوشاک مسکن..

پس باید بتونه مسکن برات تهیه کنه بعد از دادخواست که نمیتونه قطعا و دادخواست و برنده میشید...