__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 عنوان اینجا کسی قرص بیزوپرولول میخوره 146 بازدید | 12 پست چند وقت استفاده میکنید و اینکه برای چه مشکلی دکتر تجویز کرده؟ هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه 1404/02/04 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 186 من مصرف میکردم برای بینظمی یا همان آریتمی قلب عصبی توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 من مصرف میکردم برای بینظمی یا همان آریتمی قلب عصبی چن وقت استفاده کردین ؟وقتی قطع کردین علائم تپش قلب برنگشت ؟ هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 من میخورم خاجیشو که کنکوره شما دوز چندشو میخوری؟و اینکه چن وقت مصرف میکنید هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18210 شما دوز چندشو میخوری؟و اینکه چن وقت مصرف میکنید ۲/۵ نه ماههیک سال متوپرولول خوردم۷سال پرانول به حکمتش دل بسپار(خدا)
لالایی۱۰۰ عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 2135 چن وقت استفاده کردین ؟وقتی قطع کردین علائم تپش قلب برنگشت ؟ بابای من..بله شدیدتر برمیگرده..خودسر قطع نکن داروی قلبو
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 ۲/۵ نه ماههیک سال متوپرولول خوردم۷سال پرانول منم یسال متوپرولول خوردم الان بهم بیزوپرولول داده دوز ۱۰ ولی میترسم بخورم ضربانم پایین نیادشما وقتی قرص متوپرولول قطع کردی بلافاصله بیزوپرول شروع کردین؟ با بدنتوناکی بود هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18210 منم یسال متوپرولول خوردم الان بهم بیزوپرولول داده دوز ۱۰ ولی میترسم بخورم ضربانم پایین نیادشما وقتی ... بله خیلی بهتر ازاون بودفشارخونت نمیفته؟متوپرولول چندمیخوری؟ به حکمتش دل بسپار(خدا)
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 بله خیلی بهتر ازاون بودفشارخونت نمیفته؟متوپرولول چندمیخوری؟ ۹۵ میخورمفعلا بیزوپرولول شروع نکردم به من دوز ۱۰ داده میترسم بخورمنمیدونم کدومش بهتره هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 186 چن وقت استفاده کردین ؟وقتی قطع کردین علائم تپش قلب برنگشت ؟ حدود دوسال مصرف میکردم احساس میکردم ضربانم خیلی پایین اومده وسرگیجه و...قطع کردم کلا وبجای قرص پیاده روی میکنم خیلی عالی شده ضربانم نرمال شده توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18210 ۹۵ میخورمفعلا بیزوپرولول شروع نکردم به من دوز ۱۰ داده میترسم بخورمنمیدونم کدومش بهتره چرا انقدر ضربانت بالاس؟مشکل قلبت چیه؟ به حکمتش دل بسپار(خدا)
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 حدود دوسال مصرف میکردم احساس میکردم ضربانم خیلی پایین اومده وسرگیجه و...قطع کردم کلا وبجای قرص پیاده ... وقتی قرص قطع کردین ضربانتون بالا نرفت؟ هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه