2777
2789

اگه یه مادری دختر با یک ماهش بی هیچ دلیلی از شوهرش جدا شه ( خودش بگه دلیلی نداره جداییم ) و دوباره ازدواج کنه ... و اون آقا هم ازدواج  کنه و زنش از ۵/۶ ماهگی بچه تا ۸ سالگیش با جون و دل و عشق عین بچه خودش بزرگش کنه و بعد از مرگ پدرش مادره بخواد خصانت بچه رو از اون مادرخونده هه بگیره شما بهش حق میدین؟؟؟

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

قضاوت نمیشه کرد

پدر بود اون زن شاید خیالش راحت بود که بچه زیر دست پدر خودشه الان پدر فوت شده خب 

هم نامادری هم ناپدری نمیشه واقعا اخه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین واقعا حق داره بگیره ولی کارش در حق بچه بی انصاف بود یعنی مادر خوبی نیست

البته قانونا تو سیرک مملکت ما مادر حق ولایت فرزند نداره و بعد از مرگ پدر ، پدربزرگ قیم بچه است

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بله

چرا؟ این عدالته ؟

تو اون ۸ سال حتی یک بار زنگم نزده حال بچه رو بپرسه...

زنه عاشق یکی دیگه بشه و به خاطر اون جدا شه بچشم ول کنه...

پس اونی که ۸ سال بچه رو بزرگ کرد چی؟

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

ببین واقعا حق داره بگیره ولی کارش در حق بچه بی انصاف بود یعنی مادر خوبی نیستالبته قانونا تو سیرک ممل ...

قیم که هنوزم پدربزرگشه... حضانت رو میگم با قیم بودن فرق داره

خی مادر دیگه حقی نداره بره همون عشق و حالش 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه حق نداره

بچش رو میخواست همون اول میگرفت

بچه توپ فوتبال نیست که هی پاسش بدن اینور اونور

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چرا؟ این عدالته ؟تو اون ۸ سال حتی یک بار زنگم نزده حال بچه رو بپرسه...زنه عاشق یکی دیگه بشه و به خاط ...

خودمم یه بچه رواز۷سالگی دارم بزرگ میکنم براش کم هم نذاشتم ولی هرچی باشه اون مادرشه نه من

قیم که هنوزم پدربزرگشه... حضانت رو میگم با قیم بودن فرق داره

خب پدربزرگ باید حضانت رو ب مادر واگذار کنه‌ یعنی اگ پدربزرگ نخواد بچه میمونه پیش نا مادری 

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

قضاوت نمیشه کردپدر بود اون زن شاید خیالش راحت بود که بچه زیر دست پدر خودشه الان پدر فوت شده خب هم نا ...

ا‌ون خانوم بچه رو عین چشماش بزرگ‌کرده اگه نیاز بود قلبشو از سینش درآره کباب کنه بده به بچه میکرد این کارو....