2777
2789
عنوان

شمام همچين حسي به بچه هاتون داشتيد🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 19 پست
هنوزم همونجوري؟

گریه که نه ولی حقیقتا عشق واقعی همینه هرروزم بیشتر میشه الان تقریبا ۹ سالشه دخترم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چشمام اکلیلی شد.. خدا حفظش کنه برات..

من روزی که فهمیدم باردارم تا الان که دخترم ۱۲ سالشه همینم.. هر لحظه که نگاش میکنم ذوق میکنم.. همیشه به خودم مغرورم برای داشتن دخترم.. حرف میزنه دلم میخواد بخورمش... ها کار می‌کنه از نظرم مهم و خاص میاد، فک میکنم همه جا تکه☺️☺️

به منم خیلی ها میگن این عشق و علاقه طبیعی نیست.. اما به نظرم همه مادرها همینطوری ان، حالا یکی بروز میده یکی تو داره

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔