2777
2789
عنوان

نودل کدوم مارک بهتره

266 بازدید | 35 پست

می‌خوام نودل بخورم البته بعد یه مدت طولانی تقریبا یک ساله چون من قبلاً عاشق طعم مرغ نودل مارک الیت بودم ولی یه بار خریت کردم پختم بعد سوسیس خام ریختم روش و خوردم و بعد اون تا ۲ روز دل درد گرفتم و دیگه نودل نخوردم می‌خوام نودل بخورم دوباره کدوم مارک بهتره یه چیزی به جز الیت بگید لطفاً بنظرتون شف هو خوبه اگه آره کدوم طعمش مرغ یا گوشت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نودلیت برای من خوبه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

والا من 10 سالی هست نودل میخورم

اسمشونو نمیدونم اصلا😂 ب شکل میشناسم

مثلا مربعیا

یا دایره ایا

فقط میدونم الیت مربعهه

میخوای این دفعه لیوای بگیر،یا از اون دایره ایا

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

الیت از همه بهتره

یه بار مامانم دوتا برند مختلف گرفته بود یکی شف هو بود یکی دیگه هم نمیدونم چه برندی بود ولی نودلش دایره ای بود و اعضای خانوادم میگفتن خیلی خوشمزه تر از الیته

والا من 10 سالی هست نودل میخورماسمشونو نمیدونم اصلا😂 ب شکل میشناسممثلا مربعیایا دایره ایافقط میدونم ...

یه بار مامانم یه نودل گرفته بود رنگ اون بستش نارنجی بود و خود نودل نسبت به الیت بزرگ و دایره ای بود فقط نمیدونم اسمش چیه مکرمه همون رو می‌خریدم خیلی خوشمزه بود