2777
2789
عنوان

گرفتن عروسی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست

اینکه شما شصت هفتاد میلیون پول فیلمبردار بدی بعد بچه ی مردم بیاد تو رقص دونفره و رقص چاقو و رقص تانگوت گند بزنه ، اصلا چیز جالبی نیست اتفاقا ، خیلی فیلم بد در میاد.

بچه باید بیاد وسط برقصه درسته ولی نه وسط رقص عروس و داماد

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر ها باید بچه هارو کنترل کنن

که چنین کاریو انجام نمیدن

پس همون بدون بچه با این همه خرج بهتره

حتی بنظرم تو مهمونی هم بچه های فضول رو نباید ببرن،ما عید مهمون داشتیم خونمون داغون شد

اصلا مادراشون بچه هارو نگاه نمیکردن

بیشتر فرهنگ این باید جا بیوفته که رو تربیت بچه ها وقت بزارن

دلتنگ آواز قو🦢

بهترین راه حل در نظر گرفتن جایی برای بچه هاست که اونم باز هزینه داره 

اقا بچه ها رو ببرید ولی کنترلشون کنید همین 

رقص عمه و خاله و خواهر عروسی بچه ها باشن طوری نیست که 

رقص دو نفره رو بچه ها میرن عقب

❤️‍🩹
نمیشه با جفتش موافق باشی به هرحال باید یکی رو انتخاب کنی

بعضیا دوست ندارن خراب بشه عروسیشون بالاخره هزینه کردن تو این گرونی

ولی از طرفی من خودم بی‌احترامی می‌دونم کسی رو دعوت کنی ولی بگی فلان عضو خانواده‌ت رو نیار.

.She's somebody , not some body.  

عزیزم سناریوشون به هم میخوره میدونی برای هر سکانس این فیلم سینمایی چقدر زحمت میکش و مهمونا رو هم خسته میکنن😂😂حالا نوبت رقص تکی

رقص دو نفره 

رقص چاقو 

کیک و بیار 

رقص عمه دایی خاله عمو 

و الی آخر

و الان رو با اون موقع یکی میدونید ؟

نه من میگم زندگی رو نباید سخت گرفت 

من خودم دهه هشتادیم می‌خوام بگم تفکرمم قدیمی نیس 

کلا باید راحت گرفت الان همه کلی کلیپ عروسی دارن که شبیه همه هیچ جذابیت خاصی نداره

الان همه دارن میرن سمت فرهنگ غرب هرکاری اونا انجام بدن اینام تقلید می کنن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
عزیزم سناریوشون به هم میخوره میدونی برای هر سکانس این فیلم سینمایی چقدر زحمت میکش و مهمونا رو هم خست ...

چقدر هم مصنوعی و مسخرس همه هم میرن کلاس رقص یه مدل میرقصن😁 همه چی برای چشم و هم چشمی قبلا زندگیا باصفا بود چون مردم انقدر سخت نمی گرفتن

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

دایی م عروسی دخترش بچه ها مو نگفت بردم خونه همسایهچقدر زشت

بله وقتی عروسی خب همه فامیل هم میان عروسی آدم باید بچه را بده به غریبه که اصلا نمیشه اعتماد کرد من عاشق بچه هام هر عروسی هم رفتم نمیزارم پسرم از کنارم جم بخوره تبلت برمیدارم یا اسباب بازی پیش خودم بازی کنه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

نه من میگم زندگی رو نباید سخت گرفت من خودم دهه هشتادیم می‌خوام بگم تفکرمم قدیمی نیس کلا باید راحت گر ...

فرهنگ غرب خیلی جاها خوبه

عروسی و خراب شدن مراسم توسط بچه های بدسرپرست هم ربطی به غرب نداره

ربط به تربیت مادرا و هزینه ای داره که زوج ها متحمل میشن و چون یکبار عروسی میگیرن نمیخوان حرص بخورن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

چقدر هم مصنوعی و مسخرس همه هم میرن کلاس رقص یه مدل میرقصن😁 همه چی برای چشم و هم چشمی قبلا زندگیا با ...

آره حالا اونا بس نیس میان اون فیلم فرمالیته و عکساشون رو هم میزارن که ببینیم یه وقت آرزو به دل از عروسی نریم

و الان رو با اون موقع یکی میدونید ؟

بعد اینم می‌خوام بگم هر فرهنگی جذابیت خودشو داره 

مثلا شما عروسیای کره جنوبی یا آسیای شرقی بری هیچ خبری از بزن و برقص نیست پول دیدن عروسی رو میدی و غذا می گیری یک ساعت می‌شینی و تمام و عروسیای اروپایی که دوستای نزدیکشون رو دعوت می کنن و شاید سرجمع پنجاه نفر نشن 

فقط کشور خودمونه که انقد عروسیا پر شور و قشنگه که اونم با گرونیای الان کسی نمگیره البته اینو یادم رفت بگم من مخالف غرب نیستم اما یه چیزی که از فرهنگ خودمون دوست دارم همینه قرار نیس که غرب پیشرفته باشه همه چیزشم درست باشه بعضی چیزا مثل این باید همین جوری بمونه و دیگه تقلید نکنیم باور کنید فرهنگ خودمون خیلی قشنگه

البته این نظرمنه نظر شماهم محترمه

عزیزم این که دعوت کردن بچه ها کار درستیه یا نه مسئله ایه که میزبان باید تعیین کنه نه شما. من خودم اگ ...

چی بگم هرکی نظری داره 

نظر شماهم محترمخ